Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Evet ben profilimi oluşturdum cvmde ne yazıyorsa aynı şekilde aynılarını yazdım deneyim eğitim alanınız sertifikalarınız dil bilginiz fotoğrar vb başka bir şey yoktu zaten onun dışında 🙏🏼
Yani sadece profil doldurmak için mi bu? Ben belki oradan direkt sınava bağlanıyordur diye hemen yapmamıştım

İnanır mısınız hepsi var ve eksiksiz doldurdum her şey tamam o yüzden bulamıyorum sebebi

İnanır mısınız hepsi var ve eksiksiz doldurdum her şey tamam o yüzden bulamıyorum sebebi
Daha önce başvurup sınava girmediyseniz galiba tekrar geri dönüş yapmıyorlar. Böyle bir şey yaşandı mı? Bir arkadaşım önceki başvurusunda sınava girmemiş. Sonra da geri dönüş yapmamışlar

Teşekkürler bilgi için. Ben de doldurayım o zaman. Siz hangi bölümden mezunsunuz?
Ben psikolojik danışmanlık rehberlik bölümü mezunuyum dil mezunu vs değilim ekstra İngilizce dışında bir dilim de yok o yüzden aşırı bel bağlamıyorum bu adaylar öne geçiyor genelde diye. Siz? Umarım süreciniz olumlu sonuçlanır

Eksiksiz doldurmanızla ilgisi olduğunu sanmıyorum benim de hiçbir başvuruma dönüş olmuyordu referanslarım olmasına rağmen ilk kez bunda oldu biraz şansla da ilgili olabilir gibi. Siz motivasyonunuzu düşürmeyin ve bunun sizinle ilgili olmadığını bilin yeter ben hep böyle kendimi telkin ediyorum. Şirketlerin politikaları İK da arka planda nasıl süreçler işlediğini bilmiyoruz

Eksiksiz doldurmanızla ilgisi olduğunu sanmıyorum benim de hiçbir başvuruma dönüş olmuyordu referanslarım olmasına rağmen ilk kez bunda oldu biraz şansla da ilgili olabilir gibi. Siz motivasyonunuzu düşürmeyin ve bunun sizinle ilgili olmadığını bilin yeter ben hep böyle kendimi telkin ediyorum. Şirketlerin politikaları İK da arka planda nasıl süreçler işlediğini bilmiyoruz
merhaba cv görüntülenmesi aldıktan sonra ne zaman dönüş yaptılar cv görüntülendi ama henüz bir mail gelmedi 3 gün oluyor

Ben psikolojik danışmanlık rehberlik bölümü mezunuyum dil mezunu vs değilim ekstra İngilizce dışında bir dilim de yok o yüzden aşırı bel bağlamıyorum bu adaylar öne geçiyor genelde diye. Siz? Umarım süreciniz olumlu sonuçlanır
Ben Rusça Mütercim Tercümanlık bölümü mezunuyum. Teşekkür ederimm. Umarım sizin de olumlu sonuçlanır

• Like
Tepkiler: aynalan

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.