Merhaba ikram servis için başvurmuştunuz dimi ne zaman evrak teslim etmiştiniz çok konusma oldu hatırlayamadımArkadaşlar merhaba bugün itibariyle Do&Co ya ait farklı bir numaradan Whatsap (08 35 )üzerinden pazartesi günü için eğitime davet edildim. Mail adresim ve kimlik fotoğrafı istendi SGK girişi için onları yolladım ve servisçi numarası verdi 3 adet hangisi uyuyorsa konuş dedi servis konusunu şuan çözdüm ve bilgisini verdim. Şimdi hayırlısı ile pazartesi sabah eğitim için gideceğim. Diğer bekleyen arkadaşlar içinde umarım bir an önce haber gelir, eğitimde veya çalışma yerinde denk gelirsek tanışma fırsatımız olur. Allah herkesin gönlüne göre versin![]()
Ayrıca arama mı oldu mesaj mı attılar wpdenArkadaşlar merhaba bugün itibariyle Do&Co ya ait farklı bir numaradan Whatsap (08 35 )üzerinden pazartesi günü için eğitime davet edildim. Mail adresim ve kimlik fotoğrafı istendi SGK girişi için onları yolladım ve servisçi numarası verdi 3 adet hangisi uyuyorsa konuş dedi servis konusunu şuan çözdüm ve bilgisini verdim. Şimdi hayırlısı ile pazartesi sabah eğitim için gideceğim. Diğer bekleyen arkadaşlar içinde umarım bir an önce haber gelir, eğitimde veya çalışma yerinde denk gelirsek tanışma fırsatımız olur. Allah herkesin gönlüne göre versin![]()
Hayırlı olsun umarım bizlerde güzel haberler alırız sıraylaEvrak teslimim 18 Martta oldu. 3,5 ay sonunda eğitim için çağırıldım. Trayset ( tepsi hazırlama ). Whatsap üzerinden bilgilendirme ve yapılması gereken bir mesaj atıldı. Sırasıyla onları yaptım.
Çok sevindim Mert Bey. İnşallah en kısa sürede DO&CO sahalarında bir araya gelmek dileğiyle, çalışma hayatınızda üstün başarılar dilerim."Arkadaşlar merhaba bugün itibariyle Do&Co ya ait farklı bir numaradan Whatsap (08 35 )üzerinden pazartesi günü için eğitime davet edildim. Mail adresim ve kimlik fotoğrafı istendi SGK girişi için onları yolladım ve servisçi numarası verdi 3 adet hangisi uyuyorsa konuş dedi servis konusunu şuan çözdüm ve bilgisini verdim. Şimdi hayırlısı ile pazartesi sabah eğitim için gideceğim. Diğer bekleyen arkadaşlar içinde umarım bir an önce haber gelir, eğitimde veya çalışma yerinde denk gelirsek tanışma fırsatımız olur. Allah herkesin gönlüne göre versin![]()
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.