Pozisyon veya İlan Adı
İkram Hizmetleri
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Arkadaşlar merhaba bugün itibariyle Do&Co ya ait farklı bir numaradan Whatsap (08 35 )üzerinden pazartesi günü için eğitime davet edildim. Mail adresim ve kimlik fotoğrafı istendi SGK girişi için onları yolladım ve servisçi numarası verdi 3 adet hangisi uyuyorsa konuş dedi servis konusunu şuan çözdüm ve bilgisini verdim. Şimdi hayırlısı ile pazartesi sabah eğitim için gideceğim. Diğer bekleyen arkadaşlar içinde umarım bir an önce haber gelir, eğitimde veya çalışma yerinde denk gelirsek tanışma fırsatımız olur. Allah herkesin gönlüne göre versin 🙏

• Like
Tepkiler: sunny ve admin
Arkadaşlar merhaba bugün itibariyle Do&Co ya ait farklı bir numaradan Whatsap (08 35 )üzerinden pazartesi günü için eğitime davet edildim. Mail adresim ve kimlik fotoğrafı istendi SGK girişi için onları yolladım ve servisçi numarası verdi 3 adet hangisi uyuyorsa konuş dedi servis konusunu şuan çözdüm ve bilgisini verdim. Şimdi hayırlısı ile pazartesi sabah eğitim için gideceğim. Diğer bekleyen arkadaşlar içinde umarım bir an önce haber gelir, eğitimde veya çalışma yerinde denk gelirsek tanışma fırsatımız olur. Allah herkesin gönlüne göre versin 🙏
Merhaba ikram servis için başvurmuştunuz dimi ne zaman evrak teslim etmiştiniz çok konusma oldu hatırlayamadım

Ayrıca arama mı oldu mesaj mı attılar wpden

Evrak teslimim 18 Martta oldu. 3,5 ay sonunda eğitim için çağırıldım. Trayset ( tepsi hazırlama ). Whatsap üzerinden bilgilendirme ve yapılması gereken bir mesaj atıldı. Sırasıyla onları yaptım.

Çok sevindim Mert Bey. İnşallah en kısa sürede DO&CO sahalarında bir araya gelmek dileğiyle, çalışma hayatınızda üstün başarılar dilerim."

• Like
Tepkiler: mrtcgdm
Arkadaşlar bu süreçte gerçekten yıprandım hayaller kurdum sonunda güzel sonuca uğraştım. Gayret ve kalbi temiz herkesin bir umut uzağındaki hayalleri en kısa sürede gerçekleşmesi dileğimle. Ceydaceren arkadaşım senin de güzel duygu ve düşüncelerin için çok müteşekkirim, reel hayatta da karşılaşmak dileğimle. Elimden geldikçe bilgi akışı vereceğim siz değerli arkadaşlarıma. Yolun sonu mutluluk olsun. 🙏

• Like
Tepkiler: Öylesinebiriisi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.