Pozisyon veya İlan Adı
İkram Hizmetleri
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Arkadaşlar bu süreçte gerçekten yıprandım hayaller kurdum sonunda güzel sonuca uğraştım. Gayret ve kalbi temiz herkesin bir umut uzağındaki hayalleri en kısa sürede gerçekleşmesi dileğimle. Ceydaceren arkadaşım senin de güzel duygu ve düşüncelerin için çok müteşekkirim, reel hayatta da karşılaşmak dileğimle. Elimden geldikçe bilgi akışı vereceğim siz değerli arkadaşlarıma. Yolun sonu mutluluk olsun. 🙏
Çok teşekkür ederim. Evet, beklemek gerçekten zor bir süreç... 🛫 Hayatınızın dilediğiniz düzende gitmesi dileğiyle. Bilgi akışı sağlamak için sizleri beklemekteyim

• Like
Tepkiler: mrtcgdm
Arkadaşlar bu süreçte gerçekten yıprandım hayaller kurdum sonunda güzel sonuca uğraştım. Gayret ve kalbi temiz herkesin bir umut uzağındaki hayalleri en kısa sürede gerçekleşmesi dileğimle. Ceydaceren arkadaşım senin de güzel duygu ve düşüncelerin için çok müteşekkirim, reel hayatta da karşılaşmak dileğimle. Elimden geldikçe bilgi akışı vereceğim siz değerli arkadaşlarıma. Yolun sonu mutluluk olsun. 🙏
✈️🛫

Merhaba arkadaşlar,
Atatürk havalimanı pastacılık için demo tarihi bekliyorum.Bilgisi olan ya da bilgi verebilecek var mı?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.