Pozisyon veya İlan Adı
İkram Hizmetleri
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Arkadaşlar bu süreçte gerçekten yıprandım hayaller kurdum sonunda güzel sonuca uğraştım. Gayret ve kalbi temiz herkesin bir umut uzağındaki hayalleri en kısa sürede gerçekleşmesi dileğimle. Ceydaceren arkadaşım senin de güzel duygu ve düşüncelerin için çok müteşekkirim, reel hayatta da karşılaşmak dileğimle. Elimden geldikçe bilgi akışı vereceğim siz değerli arkadaşlarıma. Yolun sonu mutluluk olsun. 🙏
Çok teşekkür ederim. Evet, beklemek gerçekten zor bir süreç... 🛫 Hayatınızın dilediğiniz düzende gitmesi dileğiyle. Bilgi akışı sağlamak için sizleri beklemekteyim

• Like
Tepkiler: mrtcgdm
Arkadaşlar bu süreçte gerçekten yıprandım hayaller kurdum sonunda güzel sonuca uğraştım. Gayret ve kalbi temiz herkesin bir umut uzağındaki hayalleri en kısa sürede gerçekleşmesi dileğimle. Ceydaceren arkadaşım senin de güzel duygu ve düşüncelerin için çok müteşekkirim, reel hayatta da karşılaşmak dileğimle. Elimden geldikçe bilgi akışı vereceğim siz değerli arkadaşlarıma. Yolun sonu mutluluk olsun. 🙏
✈️🛫

Merhaba arkadaşlar,
Atatürk havalimanı pastacılık için demo tarihi bekliyorum.Bilgisi olan ya da bilgi verebilecek var mı?

Arkadaşlar merhaba ;

Kısa anlatım yapacağım müsaadenizle, 2 gündür eğitimdeyim bu süre zarfına ilk gün kısa eğitimler ve evrak dolumları oldu. Gün sonunda deneme sınavı olundu sorular mantık ve kolay sorular. Bugün ikinci günüm hijyen ve hijyen sağlığı üzerine tüm gün eğitim alacağız. Perşembe günü ise sahada olacağım. Cuma günü apron kartı için bir eğitim verilecekmiş ve eğitim sonunda sınav okunacak denildi. Başarısx olunması halinde toplam 3 hakkınız olduğu söylendi geçme notu 50 dediler. Mantık olarak yapıldığında kolaylıkla sınavı geçebilirsiniz denildi. Herkese başarılar ve güzel haber gelmesi dileğiyle hoşçakalın

Bilgilendirme için teşekkürler çevrenizde başka pozisyonlardan çağırılanlar var mıydı ? bizim beklediğimiz ikram servis bölümü ile ilgili kimse daha çağırılmadı bi bilgimiz yok belki vardır gördüğünüz birileri diye sormak istedim

• Like
Tepkiler: Öylesinebiriisi
Burada hem taşeron hemde bordrolu olarak gelenler var. Trayset , temizlik , soğuk mutfak , ikram hizmetleri ve beravaj bölümü gibi farklı pozisyonlarda kişiler var herkes tek bir yerde eğitim alıyor ama bölümlerden dolayı bazı sınavlar farklı oluyor. Aslında buradaki olduğumuz sınavlar pek önemli değil asıl önemli olan sınav Apron kartı için gidilecek Kdm güvenlik merkezi diye bir yer . Kendinize iyi bakın güzel haberlerinizi bekliyoruz

• Like
Tepkiler: Öylesinebiriisi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.