Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Selamlar, bildiğim kadarıyla sağlık muayenesi ardından başhekim size uçabilir verdikten sonra olumsuz bir sonuç ile karşılaşmanız çok zor bir durumdur diye tahmin etmekteyim. Benim için de, evet her şey yolunda gitti ve yarın sözleşmemi imzalamaya gidip eğitimlere başlayacağım 🥳 size de sürecinizde başarılar diliyorum, umarım sorsunsuz bir şekilde tamamlarsınız 🙏
tebrik ederim sizi, darısı süreci devam herkese. anladığım kadarıyla bu son süreçler olumlu ilerliyorsa hızlı da dönüş yapıyolar, ben de çarşamba günü kurula girmiştim 2-3 hafta içinde dönüş olur dediler ancak 2 gün sonra mail gelmişti umarım kalan süreçlerde öyle olur :)

• Like
Tepkiler: beardylad
tebrik ederim sizi, darısı süreci devam herkese. anladığım kadarıyla bu son süreçler olumlu ilerliyorsa hızlı da dönüş yapıyolar, ben de çarşamba günü kurula girmiştim 2-3 hafta içinde dönüş olur dediler ancak 2 gün sonra mail gelmişti umarım kalan süreçlerde öyle olur :)
Çok teşekkür ederim :) Evet, süreç bir süreden sonra gerçekten çok hızlanıyor. Fakat, benim başvurumdan itibaren sürecimin tamamlanması 5 ay kadar sürdü 😅 Mesela, siz kuruldan çok hızlı cevap almışsınız bence. Benim cevap almam dendiği gibi 2 hafta sürmüştü.

Ödemeyi nakit mi
Sağ olun, umarım sizin için de süreç olumlu devam eder. Bana 5-6 gün verildi toplamda. Sonrasında randevu oluşturduğunuz saatte raporu götürüp teslim etmeniz gerekiyor. Ben Ankara’da Özel Koru Hastanesi’nden aldım, fiyatı 21.375 TL’ydi. Ek tetkik isterlerse maalesef bu fiyat daha da artıyor ama bende öyle bir durum olmadı. Bilgilendirirseniz ek süre tanırlar diye düşünüyo

Sağ olun, umarım sizin için de süreç olumlu devam eder. Bana 5-6 gün verildi toplamda. Sonrasında randevu oluşturduğunuz saatte raporu götürüp teslim etmeniz gerekiyor. Ben Ankara’da Özel Koru Hastanesi’nden aldım, fiyatı 21.375 TL’ydi. Ek tetkik isterlerse maalesef bu fiyat daha da artıyor ama bende öyle bir durum olmadı. Bilgilendirirseniz ek süre tanırlar diye düşünüyorum
Ödemeyi nakit mi alıyorlar acaba ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.