İnşallah bakalımAdınıza sevindim, umarım sorun olmaz. Benim çarşamba günü olacak
İnşallah bakalımAdınıza sevindim, umarım sorun olmaz. Benim çarşamba günü olacak
Sizin ön muayneniz ne zaman ?
Benim ki cuma, benden sonra ise size deneyimlerimi yazarım, sizinki önceyse siz yazın lütfen![]()
Selam arkadaşlar, ben yarın sabah Ön Sağlığa gireceğim buraya nasıl geçtiğinin detayını yazarım sizin için. Aklımda bir soru var, cevaplayabilir veya bir fikir verebilirseniz çok memnun olurum. Ben 2015'in başlarında yani 14-15 yaşlarımdayken geniz eti küçültme ameliyatı olmuştum. Herhalde o dönemlerden e-nabız'ın olmayışından kaynaklı benim hesabımda buna dair hiç bir bilgi göremiyorum. Sistem üzerinde de zaten "Ameliyatlarım" diye bir sekmeyle de karşılaşmadım. Sizce forumda yer alan Ameliyat/Geçirilmiş operasyon var mı kısmını boş bırakmalı mıyım? Veya hakkında veri olmamasına rağmen böyle bir operasyon geçirdiğimi belirtmeli miyim sizce? Geniz eti ameliyatının bir sorun yaratacağını pek düşünmüyorum. Sağlık Süreci Bilgilendirme Formu'nda da karşılaşmadım açıkçası, ama fikrinizi duymaktan mutlu olurumAdınıza sevindim, umarım sorun olmaz. Benim çarşamba günü olacak
Merhabalar, umarım kolaylıkla geçer sürecinizSelam arkadaşlar, ben yarın sabah Ön Sağlığa gireceğim buraya nasıl geçtiğinin detayını yazarım sizin için. Aklımda bir soru var, cevaplayabilir veya bir fikir verebilirseniz çok memnun olurum. Ben 2015'in başlarında yani 14-15 yaşlarımdayken geniz eti küçültme ameliyatı olmuştum. Herhalde o dönemlerden e-nabız'ın olmayışından kaynaklı benim hesabımda buna dair hiç bir bilgi göremiyorum. Sistem üzerinde de zaten "Ameliyatlarım" diye bir sekmeyle de karşılaşmadım. Sizce forumda yer alan Ameliyat/Geçirilmiş operasyon var mı kısmını boş bırakmalı mıyım? Veya hakkında veri olmamasına rağmen böyle bir operasyon geçirdiğimi belirtmeli miyim sizce? Geniz eti ameliyatının bir sorun yaratacağını pek düşünmüyorum. Sağlık Süreci Bilgilendirme Formu'nda da karşılaşmadım açıkçası, ama fikrinizi duymaktan mutlu olurumİnsan ister istemez geriliyor da
![]()
Teşekkür ederim değerli cevabınız içinMerhabalar, umarım kolaylıkla geçer sürecinizBu konuya ilgili bir bilgiye sahip değilim ancak ben olsam forma yazmazdım zaten e nabızda gözükmüyor. Ama gittiğimde doktorun tutumuna göre belki çok küçükken bir operasyon geçirmiştim fakat e nabızda yazmıyor vs diye bahsederdim heralde. Zaten ikinci aşamada detaylı bir sağlık raporu alıyor olacağız uçuşa engel bir durum olacaksa orada çıkar benim şahsi fikrim eğer e nabızda gözükmediğinden eminseniz forma yazmayın.
Merhabalar, umarım kolaylıkla geçer sürecinizBu konuya ilgili bir bilgiye sahip değilim ancak ben olsam forma yazmazdım zaten e nabızda gözükmüyor. Ama gittiğimde doktorun tutumuna göre belki çok küçükken bir operasyon geçirmiştim fakat e nabızda yazmıyor vs diye bahsederdim heralde. Zaten ikinci aşamada detaylı bir sağlık raporu alıyor olacağız uçuşa engel bir durum olacaksa orada çıkar benim şahsi fikrim eğer e nabızda gözükmediğinden eminseniz forma yazmayın.
Merhaba arkadaşlar, ön sağlığa girdim bugün. Anlatılacak çok bir şey yok aslında. İlgili binaya gidiyorsunuz. Önden tansiyonunuzu ölçüyorlar, size kayıt açıyorlar gibi bir durum oluyor, çünkü bilgilerinizi söylüyorsunuz. Ardından doktorunuzun çağırmasını bekliyorsunuz. Benim doktorum iyi biriydi gayet, zaten içerdeki tüm çalışanların enerjisi yüksek. Doldurduğunuz forumu e-nabız ile karşılaştırıp en fazla 1-2 soru sorabiliyor oradakiler hakkında. Bunun dışında renk körlüğü testi ve ayakta ufak bir muayene yaptı (Kalp dinleme ve gözlerinizi kapatıp kollarınızı uzatma). Sonrasında işlemi bitirince İK size maille geri dönüş yapacak dedi. Ama öyle yorum vs veya oldu olmadı vari bir şey demiyorlar. Ben de o yüzden cevabı bekliyorum. Bunun sonucu aynı gün de çıkabiliyor diyorlar bakalım. Gönlünüzce olsun valla bu aşamaya kadar geldik umarım başarırızAdınıza sevindim, umarım sorun olmaz. Benim çarşamba günü olacak
Çok teşekkürler bilgilendirme için, umarım olumlu sonuçlanırMerhaba arkadaşlar, ön sağlığa girdim bugün. Anlatılacak çok bir şey yok aslında. İlgili binaya gidiyorsunuz. Önden tansiyonunuzu ölçüyorlar, size kayıt açıyorlar gibi bir durum oluyor, çünkü bilgilerinizi söylüyorsunuz. Ardından doktorunuzun çağırmasını bekliyorsunuz. Benim doktorum iyi biriydi gayet, zaten içerdeki tüm çalışanların enerjisi yüksek. Doldurduğunuz forumu e-nabız ile karşılaştırıp en fazla 1-2 soru sorabiliyor oradakiler hakkında. Bunun dışında renk körlüğü testi ve ayakta ufak bir muayene yaptı (Kalp dinleme ve gözlerinizi kapatıp kollarınızı uzatma). Sonrasında işlemi bitirince İK size maille geri dönüş yapacak dedi. Ama öyle yorum vs veya oldu olmadı vari bir şey demiyorlar. Ben de o yüzden cevabı bekliyorum. Bunun sonucu aynı gün de çıkabiliyor diyorlar bakalım. Gönlünüzce olsun valla bu aşamaya kadar geldik umarım başarırız![]()
Bu arada dress code var mı ve yaklaşık kaç dakika sürdü?Merhaba arkadaşlar, ön sağlığa girdim bugün. Anlatılacak çok bir şey yok aslında. İlgili binaya gidiyorsunuz. Önden tansiyonunuzu ölçüyorlar, size kayıt açıyorlar gibi bir durum oluyor, çünkü bilgilerinizi söylüyorsunuz. Ardından doktorunuzun çağırmasını bekliyorsunuz. Benim doktorum iyi biriydi gayet, zaten içerdeki tüm çalışanların enerjisi yüksek. Doldurduğunuz forumu e-nabız ile karşılaştırıp en fazla 1-2 soru sorabiliyor oradakiler hakkında. Bunun dışında renk körlüğü testi ve ayakta ufak bir muayene yaptı (Kalp dinleme ve gözlerinizi kapatıp kollarınızı uzatma). Sonrasında işlemi bitirince İK size maille geri dönüş yapacak dedi. Ama öyle yorum vs veya oldu olmadı vari bir şey demiyorlar. Ben de o yüzden cevabı bekliyorum. Bunun sonucu aynı gün de çıkabiliyor diyorlar bakalım. Gönlünüzce olsun valla bu aşamaya kadar geldik umarım başarırız![]()
Dress code yoktu. Yani söylenen bir şey yoktu. Gördüğüm herkese casual giyinmişti. Eşofman vs görmedim tabi ama herkes günlük kıyafet giymiş gibiydi. Doktorun yanında kaldığım süre de 15-20 dakika kadardı diyebilirim. Yarım saat sürmemiştirBu arada dress code var mı ve yaklaşık kaç dakika sürdü?
MerhabalarMerhaba arkadaşlar, ön sağlığa girdim bugün. Anlatılacak çok bir şey yok aslında. İlgili binaya gidiyorsunuz. Önden tansiyonunuzu ölçüyorlar, size kayıt açıyorlar gibi bir durum oluyor, çünkü bilgilerinizi söylüyorsunuz. Ardından doktorunuzun çağırmasını bekliyorsunuz. Benim doktorum iyi biriydi gayet, zaten içerdeki tüm çalışanların enerjisi yüksek. Doldurduğunuz forumu e-nabız ile karşılaştırıp en fazla 1-2 soru sorabiliyor oradakiler hakkında. Bunun dışında renk körlüğü testi ve ayakta ufak bir muayene yaptı (Kalp dinleme ve gözlerinizi kapatıp kollarınızı uzatma). Sonrasında işlemi bitirince İK size maille geri dönüş yapacak dedi. Ama öyle yorum vs veya oldu olmadı vari bir şey demiyorlar. Ben de o yüzden cevabı bekliyorum. Bunun sonucu aynı gün de çıkabiliyor diyorlar bakalım. Gönlünüzce olsun valla bu aşamaya kadar geldik umarım başarırız![]()
Merhabalar,Merhaba arkadaşlar, yakında ön muayeneye gideceğim. Birkaç gün önce dermatoloğa gittim. Elimde hafif bir egzama olduğunu söyledi. Soğuk havada nemlendirme eksikliğinden olabileceğini bu yüzden kontakt dermatit olduğunu düşünüyor, deterjan, sabun vb dikkat et dedi. Bu çok sık karşılaşılan ve hafif bir tür dedi. Ben de bir süredir nemlendirici kullanıyordum zaten, bu yüzden elim normal görünüyor. Ben Kabin memurluğu sürecinden bahsettim ve E-nabız’a başka şekilde girmenin uygun olup olmadığını sordum. Bana kuruluk olarak girebilirim, sana da nemlendirici yazarım dedi. Şu anda E-nabız’da ziyaretim görünüyor ama tanı kısmı boş, herhangi bir şey yazmıyor. Sağlık beyan formunda Egzama kısmına ne yazmalıyım, doktorla görüşmede nasıl ifade etmeliyim bilmiyorum. Burada dürüst olmam gerektiğini düşünüyorum, egzama kısmına evet diyerek açıklama kısmına son ziyaretimi yazdığımda büyük ihtimalle eleneceğimi düşünüyorum. Sık atak geçirdiğim bir durum yok ama nasıl yorumlarlar bilmiyorum. Buna benzer bir durum yaşayan ya da tavsiyesi olan var mı?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.