Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kitaptan kontrol ediyor renk körlüğünü, size sayılar ve şekiller gösteriyor. Doktorum e-nabız’a deri değişiklikleri olarak girmiş. Ben de formda o şekilde belirttim. Doktor kontrol etti formu, muayenede inceledi, ekstra soru sormadı. Ben de nemlendirici kullanıyordum zaten elimdeki kuruluk da geçti. Ön değerlendirme muayenesini geçtim. SGHM onaylı hastaneden sağlık raporu aldım, teslim edeceğim

• Like
Tepkiler: gunes
Kitaptan kontrol ediyor renk körlüğünü, size sayılar ve şekiller gösteriyor. Doktorum e-nabız’a deri değişiklikleri olarak girmiş. Ben de formda o şekilde belirttim. Doktor kontrol etti formu, muayenede inceledi, ekstra soru sormadı. Ben de nemlendirici kullanıyordum zaten elimdeki kuruluk da geçti. Ön değerlendirme muayenesini geçtim. SGHM onaylı hastaneden sağlık raporu aldım, teslim edeceğim
Çok sevindim tebrik ederim😇
Peki SGHM raporu için belirli bir süre veriyorlar mı biraz pahalı bir rapor olduğu için ben hemen alamayabilirim müsade ederler mi size herhangi bir bilgi verildi mi ?
Birde hangi hastaneden aldınız memnun kaldınız mı ? Son olarak ne kadardı 🥲

Merhabalar
Renk körlüğü testi nasıl yapılıyor bilgi verebilir misiniz 🙂
Uzak bir yere mi yansıtıyorlar yoksa kitap üzerinden mi yapılıyor ?
Kitap üzerinden yapılıyor. Bir sayı varsa onu söylemeni istiyor bir de bir yol gibi bir şey varsa göstermeni istiyor. Böyle resmin bir ucundan diğer bir ucuna giden doalmbaçlı bir çizgi gibi düşünebilirsiniz. Ben parmağımla takip ederek göstermiştim :)

• Like
Sağ olun, umarım sizin için de süreç olumlu devam eder. Bana 5-6 gün verildi toplamda. Sonrasında randevu oluşturduğunuz saatte raporu götürüp teslim etmeniz gerekiyor. Ben Ankara’da Özel Koru Hastanesi’nden aldım, fiyatı 21.375 TL’ydi. Ek tetkik isterlerse maalesef bu fiyat daha da artıyor ama bende öyle bir durum olmadı. Bilgilendirirseniz ek süre tanırlar diye düşünüyorum
Peki SGHM raporu için belirli bir süre veriyorlar mı biraz pahalı bir rapor olduğu için ben hemen alamayabilirim müsade ederler mi size herhangi bir bilgi verildi mi ?
Birde hangi hastaneden aldınız memnun kaldınız mı ? Son olarak ne kadardı

• Like
@Cano ön değelendirme olumlu maili kaç günde geldi? Bir de doktor görüşme bitince class-1 alabilirsin demiş miydi?

@Cano ön değelendirme olumlu maili kaç günde geldi? Bir de doktor görüşme bitince class-1 alabilirsin demiş miydi?
Bana değerlendirmeye girdikten 3 saat sonra olumlu maili geldi yaklaşık. Doktor herhangi bir şey söylemedi, mail geldiğinde olumlu olduğunu öğrendim

Birde hangi hastaneden aldınız memnun kaldınız mı ? Son olarak ne kadardı 🥲
Merhaba, acaba sizde bilgilendirebilir misiniz sağlık sürecinden sonra nasıl geçtiğini ve egzemaya nasıl yaklaştıklarını?

Merhaba, acaba sizde bilgilendirebilir misiniz sağlık sürecinden sonra nasıl geçtiğini ve egzemaya nasıl yaklaştıklarını?
Merhabalar dün sabah muayneyi gerçekleştirdim yukarıda bahsettikleri gibi 10 dakika gibi bir sürede kolayca bitti.
Egzema tanılarım çok eski olduğu için sanıyorum onunla ilgili herhangi bir soru sorulmadı. Renk körlüğü testi yapıldı e nabız kontrol edildi IK size dönecek dediler.

• Like
Tepkiler: Cano
Merhabalar dün sabah muayneyi gerçekleştirdim yukarıda bahsettikleri gibi 10 dakika gibi bir sürede kolayca bitti.
Egzema tanılarım çok eski olduğu için sanıyorum onunla ilgili herhangi bir soru sorulmadı. Renk körlüğü testi yapıldı e nabız kontrol edildi IK size dönecek dediler.
merhabalar size ön sağlık muayenesinden dönüş yapıldımı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.