Pozisyon veya İlan Adı
Cabin crew
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Herkese selamlar arkadaşlar,
grammer sınavına cumartesi günü girdim;secenekli boşluk doldurma,reading ve listening olmak üzere 3 aşamadan oluşmakta ( sınava girmemiş olanlar için ) grammer orta-basit reading paragraflı ve listening aksanlı olmak üzere benım düşünceme göre orta sertti, B2 seviye ingilizcesi olan aday zorlanmadan gecer diye düşünüyorum.Sonrasında pazartesi günü video call yaparak wp üzerinden speaking sınavına girdim,kalsik kendini tanıtma kısmından sonra biraz cv üzerinden biraz havacılıktan biraz hobbyler üzerinden sohbet niteliğinde geçti ve akabinde türkçe vermiş olduğu cümleleri ingilizceye cevirmemi istedi,bazı adaylara ingilizce sorup türkçeye de çevirmesi istenmiş.
Sürecimin kendi adıma iyi geçtiğini düşünüyorum ve mail bekliyorum gelişme olursa tekrar paylaşırım.
Saygılarımla

Herkese selamlar arkadaşlar,
grammer sınavına cumartesi günü girdim;secenekli boşluk doldurma,reading ve listening olmak üzere 3 aşamadan oluşmakta ( sınava girmemiş olanlar için ) grammer orta-basit reading paragraflı ve listening aksanlı olmak üzere benım düşünceme göre orta sertti, B2 seviye ingilizcesi olan aday zorlanmadan gecer diye düşünüyorum.Sonrasında pazartesi günü video call yaparak wp üzerinden speaking sınavına girdim,kalsik kendini tanıtma kısmından sonra biraz cv üzerinden biraz havacılıktan biraz hobbyler üzerinden sohbet niteliğinde geçti ve akabinde türkçe vermiş olduğu cümleleri ingilizceye cevirmemi istedi,bazı adaylara ingilizce sorup türkçeye de çevirmesi istenmiş.
Sürecimin kendi adıma iyi geçtiğini düşünüyorum ve mail bekliyorum gelişme olursa tekrar paylaşırım.
Saygılarımla
Herhangi mail gelirse yazar mısınız buraya? Ben de mülakat için beklemekteyim. Sınava girmedim ancak resmi dil belgesi sundum.

• Like
Tepkiler: edalr1

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.