ne soruluyor aşağı yukarı acaba?ben de konuşmaya girdim ama mail gelmedi sonra
ne soruluyor aşağı yukarı acaba?ben de konuşmaya girdim ama mail gelmedi sonra
söylediğin şeyler yeni soruları doğuruyor ne dersen onunla ilgili sorular gelicek ben ailemle yaşadığımı söyledim aileyle yaşamak zor mu diye sordu mesela mesala gibi cevap veremeceğin konulara girmene soruluyor aşağı yukarı acaba?
harika haber umarım çok güzel geçer,sınavlarını ne zaman tamamlamıştın_?bana bugun mulakat maili geldi 17 subat icin baska gelen var mi?![]()
bana bugun mulakat maili geldi 17 subat icin baska gelen var mi?![]()
Merhaba, başarılar diliyorum.Herkese selamlar arkadaşlar,
grammer sınavına cumartesi günü girdim;secenekli boşluk doldurma,reading ve listening olmak üzere 3 aşamadan oluşmakta ( sınava girmemiş olanlar için ) grammer orta-basit reading paragraflı ve listening aksanlı olmak üzere benım düşünceme göre orta sertti, B2 seviye ingilizcesi olan aday zorlanmadan gecer diye düşünüyorum.Sonrasında pazartesi günü video call yaparak wp üzerinden speaking sınavına girdim,kalsik kendini tanıtma kısmından sonra biraz cv üzerinden biraz havacılıktan biraz hobbyler üzerinden sohbet niteliğinde geçti ve akabinde türkçe vermiş olduğu cümleleri ingilizceye cevirmemi istedi,bazı adaylara ingilizce sorup türkçeye de çevirmesi istenmiş.
Sürecimin kendi adıma iyi geçtiğini düşünüyorum ve mail bekliyorum gelişme olursa tekrar paylaşırım.
Saygılarımla
selamlar,Merhaba, başarılar diliyorum.
Ne tarz cümleler çevirmeniz istendi? Bilgi verebilir misiniz
Hayırlı olsun hangi gün girmiştinizarkadaşlar herkese merhabalar tekrardan bugun 10:55 te mail geldi ve 20.02.2026 tarihinde yapılacak olan görüşmeye davet edildim,görüşme 3 aşamadan olusacakmıs şirket sunumu grup çalışması ve birebir mülakat şeklinde,şimdiden herkese başarılar diliyorum.
pazartesi günü tamamladım ingilizce sınavını.Hayırlı olsun hangi gün girmiştiniz
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.