Pozisyon veya İlan Adı
yolcu hizm.
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Yok her hangi olumlu olumsuz dönüş olmadı banada
ya alımlar tamamlandı muhtemelen çalışan arkadaşımdan yeni kişilerin katıldığını söyledi ama hala cv incelemeye devam ediyorlar ve daha dün gece sınav bitti acaba bu ilk grup muydu diye düşünüyorum. Bize de olumlu dönerler inşallah hala olumlu diye bekliyorum bir umut :(

ya alımlar tamamlandı muhtemelen çalışan arkadaşımdan yeni kişilerin katıldığını söyledi ama hala cv incelemeye devam ediyorlar ve daha dün gece sınav bitti acaba bu ilk grup muydu diye düşünüyorum. Bize de olumlu dönerler inşallah hala olumlu diye bekliyorum bir umut :(
Sanırım değerlendirmeye aldıkları kişiler bizden iyi çıkarsa olumsuz dönüş yapılır bize ama bizden kötü geçerse onlarında ozaman da bize olumlu dönüş olur belki

Sanırım değerlendirmeye aldıkları kişiler bizden iyi çıkarsa olumsuz dönüş yapılır bize ama bizden kötü geçerse onlarında ozaman da bize olumlu dönüş olur belki
Bundan dolayı da olabilir çünkü hala değerlendirmeler devam ediyor iki grup yapacaklardır belki de

@ddkkccbb Buraya girip neden cevap verme zahmetinde bulunmuyorsunuz burası sadece bilgi alabileceğiniz bir yer değil aynı zamanda bilgi de paylaşmalısınız yoksa bu forum sitesini kullanmanızın anlamı yok. Süreç başladığındandır size sorulan sorulara cevap verdiğinizi görmedim sadece geri dönüş olduğunu söylediniz. Siz sadece soru soran tarafsınız ama asla ve asla bilgi paylaşmıyorsunuz çok bencilce bu davranışınız bilmenizi isterim bu yazdığıma cevap verirsiniz şimdi ama gerek yok kendiniz gibi insanlarla karşılaşmanız dileğiyle.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.