Herkeste değişiyor sanırım bana gün içinde neler yaptın hava nasıldı neden çelebi tarzı sorduYa bir şey daha sormak istiyorum sözlü İngilizce mülakatta neler soruyorlar
size haber geldi miHerkeste değişiyor sanırım bana gün içinde neler yaptın hava nasıldı neden çelebi tarzı sordu
Yok her hangi olumlu olumsuz dönüş olmadı banadasize haber geldi mi
ya alımlar tamamlandı muhtemelen çalışan arkadaşımdan yeni kişilerin katıldığını söyledi ama hala cv incelemeye devam ediyorlar ve daha dün gece sınav bitti acaba bu ilk grup muydu diye düşünüyorum. Bize de olumlu dönerler inşallah hala olumlu diye bekliyorum bir umutYok her hangi olumlu olumsuz dönüş olmadı banada
Sanırım değerlendirmeye aldıkları kişiler bizden iyi çıkarsa olumsuz dönüş yapılır bize ama bizden kötü geçerse onlarında ozaman da bize olumlu dönüş olur belkiya alımlar tamamlandı muhtemelen çalışan arkadaşımdan yeni kişilerin katıldığını söyledi ama hala cv incelemeye devam ediyorlar ve daha dün gece sınav bitti acaba bu ilk grup muydu diye düşünüyorum. Bize de olumlu dönerler inşallah hala olumlu diye bekliyorum bir umut![]()
Bundan dolayı da olabilir çünkü hala değerlendirmeler devam ediyor iki grup yapacaklardır belki deSanırım değerlendirmeye aldıkları kişiler bizden iyi çıkarsa olumsuz dönüş yapılır bize ama bizden kötü geçerse onlarında ozaman da bize olumlu dönüş olur belki
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.