Pozisyon veya İlan Adı
yolcu hizm.
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Bende olumsuz olacağını düşündüğüm için girmek istemedim ya yarın fikrim değişirse belki girerim de
Girmemezlik yapma lütfen belki cevaplayabileceğin sorulardır hepimizin seviyesi farklı tabi ama benim için zordu 4 tane tek cevaplayabildim yeterli görülmeyebilir

Girmemezlik yapma lütfen belki cevaplayabileceğin sorulardır hepimizin seviyesi farklı tabi ama benim için zordu 4 tane tek cevaplayabildim yeterli görülmeyebilir
Her şehir için süreç aynı mı acaba ya beni çok korkuttu okuduklarım Samsun için ilan daha yeni açıldı az önce başvurdum fakat ingilizce seviyem çok iyi değil a2 falan.

Her şehir için süreç aynı mı acaba ya beni çok korkuttu okuduklarım Samsun için ilan daha yeni açıldı az önce başvurdum fakat ingilizce seviyem çok iyi değil a2 falan.
Her şehir için farklı olabiliyor süreç. Bu yapay zeka mülakatı ilk kez duydum ben mesela ve ilk deneyimimdi

Artık tüm süreçleri Böyke ya arkadaşım da Kayseri için dönüş almış ondada yapay zeka varmış
Bu kadar zor ve çok aşamalı yapmaları bana çok saçma geliyor özellikle Çelebi için. Tgs falan olsa belki diyeceğim. Zira içeride hiç ingilizce bilmeyen, turiste stajyer gönderen bir sürü çalışan dolu

Bu kadar zor ve çok aşamalı yapmaları bana çok saçma geliyor özellikle Çelebi için. Tgs falan olsa belki diyeceğim. Zira içeride hiç ingilizce bilmeyen, turiste stajyer gönderen bir sürü çalışan dolu
Yani mantıken zaten dil becerisi okadar iyi olan çelebi yerine kabinde şansını dener ama çelebide bi tık torpilde döndüğü için elemek için her türlü yolu denerler

• Like
Tepkiler: hellyyyy
Evet çok aşama var 5. aşamaydı bu mesela ve 2 haftadır süreçteyiz biraz yıpratıcı umarım isteyen herkes için olumlu olur

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.