Ben biraz önce girdim arkadaşlar. 30 genel yetenek var. Bir tablo verip hangi şıkta birebir aynısı verilmiştir tarzi sorular var. Onlar çok basit. Matematiğiniz çok iyi değilse yüzde sorularını vs sallayın cunku süre çok kısıtlı. Sozel kisimda anlami bozan cumle tarzı yks paragrafı sorular vardı ben son 10 sn kala fln bitirdim.Genel yeteneği geçmeye bakın çünkü o biraz zorluyor. İngilizce 50 soru. Havacilikla alakalı sorular var basit düzeyde. Kelime soruları ve cloze test ler paragraflar var. Ingilizce nin zorluğu 4/10 diyebilirim. B1 düzey biri yapabilir.

• Like
Tepkiler: gunes
Ben biraz önce girdim arkadaşlar. 30 genel yetenek var. Bir tablo verip hangi şıkta birebir aynısı verilmiştir tarzi sorular var. Onlar çok basit. Matematiğiniz çok iyi değilse yüzde sorularını vs sallayın cunku süre çok kısıtlı. Sozel kisimda anlami bozan cumle tarzı yks paragrafı sorular vardı ben son 10 sn kala fln bitirdim.Genel yeteneği geçmeye bakın çünkü o biraz zorluyor. İngilizce 50 soru. Havacilikla alakalı sorular var basit düzeyde. Kelime soruları ve cloze test ler paragraflar var. Ingilizce nin zorluğu 4/10 diyebilirim. B1 düzey biri yapabilir.
Geri dönüş oldu mu?

Merhaba Değerli Forum Üyeleri, bugün genel yetenek ve ingilizce testine girdim. Mülakat için ne zaman çağırırlar bilgisi olan varsa yazabilir mi?

Olumlu olursa ariyorlar ayni gun icerisinde genelde ben istanbul icin girmistim genel olarak 1 hafta icerisinde oluyor butun surec yazili sinavdan sonra turkce mulakat sonra olumlu olursa ingilizce mulakat oluyor
Çok teşekkür ederim, yardımcı olduğunuz için peki bir sorum daha olacaktı güncel maaşlar hakkında bilginiz var mı?

Çok teşekkür ederim, yardımcı olduğunuz için peki bir sorum daha olacaktı güncel maaşlar hakkında bilginiz var mı?
Benim yer hizmetleri memurlugu part time olarak basvurdum daha baslamadim ise subatta evraklarimi teslim etmistim egitimi bekliyorum hala saatlik yanlis hatirlamiyorsam 230 tl gibi bi ucreti vardi zaten mulakatlardan once toplanti oluyor orda anlatiyorlardi sartlari tabi sizde nasil olur bilmiyorum bu saatlik ucrete yemek dahil degil diye hatirlamiyorum

• Like
Tepkiler: dlkbatuhan
Benim yer hizmetleri memurlugu part time olarak basvurdum daha baslamadim ise subatta evraklarimi teslim etmistim egitimi bekliyorum hala saatlik yanlis hatirlamiyorsam 230 tl gibi bi ucreti vardi zaten mulakatlardan once toplanti oluyor orda anlatiyorlardi sartlari tabi sizde nasil olur bilmiyorum bu saatlik ucrete yemek dahil degil diye hatir

Benim yer hizmetleri memurlugu part time olarak basvurdum daha baslamadim ise subatta evraklarimi teslim etmistim egitimi bekliyorum hala saatlik yanlis hatirlamiyorsam 230 tl gibi bi ucreti vardi zaten mulakatlardan once toplanti oluyor orda anlatiyorlardi sartlari tabi sizde nasil olur bilmiyorum bu saatlik ucrete yemek dahil degil diye hatirlamiyorum
Yardımcı olduğunuz için teşekkürler

Çelebi part time yolcu hizmetleri sınavına gireceğim de İngilizce sınavı hakkında bilgi verebilir misiniz genel olarak ne çıkıyor zor mu

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.