Sınavdan kaç gün sonra olduğunu çok hatırlamıyorum ama 1 2 hafta sanırım ,Türkçe Mülakatta kendinden bahset dedi şirketi araştırdınız mı falan dedi sonra şirket hakkında bir şeyler anlattı 1 hafta sonra ingilizce mülakata girdim işte 2 gün önce girdim ingilizce mülakata geri dönüş olmadı daha
Umarım en kısa zamanda olumlu haberlerinizi bekliyoruz. İngilizce mülakat nasıldı detay verebilirmisin ? Beni ingilizce sınavı biraz zorladı açıkçası davet alırmıyım bilmiyorum.

Umarım en kısa zamanda olumlu haberlerinizi bekliyoruz. İngilizce mülakat nasıldı detay verebilirmisin ? Beni ingilizce sınavı biraz zorladı açıkçası davet alırmıyım bilmiyorum.
Umarım olumlu dönüş alırım , ingilizce nasılsın dedi ,nereli olduğumu sordu, en yakın arkadaşımı sordu ,geçen yaz ne yaptığımı sordu bunlara cevap verebildim 3 4 tane de anlamadığım şeyler sordu anlamadım dedim başarılar dedi kapattı

• Like
Tepkiler: Sin10
Umarım olumlu dönüş alırım , ingilizce nasılsın dedi ,nereli olduğumu sordu, en yakın arkadaşımı sordu ,geçen yaz ne yaptığımı sordu bunlara cevap verebildim 3 4 tane de anlamadığım şeyler sordu anlamadım dedim başarılar dedi kapattı
Umarım herşey gönlünüzce olur. Buradan birbirimizi bilgilendirelim. Yardımcı olduğunuz içinde çok teşekkür ederim.

Merhaba. Geri dönüşü kaç gün içerisinde aldınız? Ben de üç gün önce mülakata girdim iyi geçti hâlâ bir dönüş yok

İlk online mülakattan sonra (20 ocak) aynı akşam online bilgilendirme toplantısı (22 ocak) için mail aldım. Bu maili alan ve toplantıya giren var mı?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.