ÇELEBİ Çelebi Havacılık Genel Yetenek Ve İngilizce Sınavı

Sin10

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar yolcu hizmetleri memurluğu için başvuruda bulundum . Sınav maili geldi. Sınavın hangi düzeyde olduğu zorluk derecesi hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Sin10

HavaPersonel.Com
Yarın aktif olacak sabah 10 da bugün geldi sınav maili fakat bir süre belirtilmemiş şu saatte biteceğine dair.

Milkyway

HavaPersonel.Com
Evet girdim bende bekliyorum gelmedi henüz bir sey🤷🏻‍♀️

Milkyway

HavaPersonel.Com
Evet zordu ben genel yetenekte de süre problemi yaşadim acikcası bakalım hayırlısı olsun🙏🏻 bundan sonraki aşama ne acaba

Sin10

HavaPersonel.Com
Evet zordu ben genel yetenekte de süre problemi yaşadim acikcası bakalım hayırlısı olsun🙏🏻 bundan sonraki aşama ne acaba
Evet Genel yetenekte süre zor yetişiyor sorular zor değil ama dikkatli olmak lazımdı. Zatengenel yetenekte barajı geçtiğimiz için ingilizce sınavı açıldı. İngilizce de Thy technic sınavlarından daha zor geldi. Biraz araştırdım online mülakat oluyor sanırsam kendini tanıtma tarzında sonlara doğruda ingilizce tanıtma bi kaç ingilizce muhabbet net olarakta birşey söyleyemiyorum iganınkine daha önce girmiştim bu tarzdı. Hayırlısı olur umarım.

hoygur

HavaPersonel.Com
Anladım mülakata girdiniz sandım ben online mülakata girdim de 2 gün önce daha haber gelmedi

Sin10

HavaPersonel.Com
Anladım mülakata girdiniz sandım ben online mülakata girdim de 2 gün önce daha haber gelmedi
Siz sınava ne zaman girmiştiniz ne kadar süre içinde geri dönüş yaptılar ve mülakatta neler sordular hangi konular üzerinde duruluyor sizin için zorluk derecesi nedir?

hoygur

HavaPersonel.Com
Siz sınava ne zaman girmiştiniz ne kadar süre içinde geri dönüş yaptılar ve mülakatta neler sordular hangi konular üzerinde duruluyor sizin için zorluk derecesi nedir?
Sınavdan kaç gün sonra olduğunu çok hatırlamıyorum ama 1 2 hafta sanırım ,Türkçe Mülakatta kendinden bahset dedi şirketi araştırdınız mı falan dedi sonra şirket hakkında bir şeyler anlattı 1 hafta sonra ingilizce mülakata girdim işte 2 gün önce girdim ingilizce mülakata geri dönüş olmadı daha

Konuyu okuyanlar;