Hayır herhangi bir geri dönüş olmadı cuma günü girdim .siz girdiniz mi?sonraki aşama için mail aldınız mı acaba
Nasıl geçti sınavınız. İngilizce biraz zor gibiydi.Evet girdim bende bekliyorum gelmedi henüz bir sey
Evet Genel yetenekte süre zor yetişiyor sorular zor değil ama dikkatli olmak lazımdı. Zatengenel yetenekte barajı geçtiğimiz için ingilizce sınavı açıldı. İngilizce de Thy technic sınavlarından daha zor geldi. Biraz araştırdım online mülakat oluyor sanırsam kendini tanıtma tarzında sonlara doğruda ingilizce tanıtma bi kaç ingilizce muhabbet net olarakta birşey söyleyemiyorum iganınkine daha önce girmiştim bu tarzdı. Hayırlısı olur umarım.Evet zordu ben genel yetenekte de süre problemi yaşadim acikcası bakalım hayırlısı olsun bundan sonraki aşama ne acaba
Umarım aranırız. Servis güzargahı üzerinde oturmanın bile avantajı oluyor. Hakkımızdaen hayırlısı neyse o olsun.Geçicez bence bu hafta icinde aranırız umarım
Haber geldi mi acaba arandınız mı?Umarım aranırız. Servis güzargahı üzerinde oturmanın bile avantajı oluyor. Hakkımızdaen hayırlısı neyse o olsun.
Hayır hala haber bekliyorum. Sizde bir gelişme var mı?Haber geldi mi acaba arandınız mı?
Hayır siz de pazartesi mi girdiniz mülakata kaç soruya cevap verebildiniz?Hayır hala haber bekliyorum. Sizde bir gelişme var mı?
Hangi havalimanı için girdinizHayır hala haber bekliyorum. Sizde bir gelişme var mı?
İstanbul havalimanı başvuruda bulundum fakat mülakat için bekliyorum . Sınavı geçip geçmediğimi bilmiyorum geçen hafta cuma günü girdim sınava .Hangi havalimanı için girdiniz
Siz sınava ne zaman girmiştiniz ne kadar süre içinde geri dönüş yaptılar ve mülakatta neler sordular hangi konular üzerinde duruluyor sizin için zorluk derecesi nedir?Anladım mülakata girdiniz sandım ben online mülakata girdim de 2 gün önce daha haber gelmedi
Sınavdan kaç gün sonra olduğunu çok hatırlamıyorum ama 1 2 hafta sanırım ,Türkçe Mülakatta kendinden bahset dedi şirketi araştırdınız mı falan dedi sonra şirket hakkında bir şeyler anlattı 1 hafta sonra ingilizce mülakata girdim işte 2 gün önce girdim ingilizce mülakata geri dönüş olmadı dahaSiz sınava ne zaman girmiştiniz ne kadar süre içinde geri dönüş yaptılar ve mülakatta neler sordular hangi konular üzerinde duruluyor sizin için zorluk derecesi nedir?