Pozisyon veya İlan Adı
çelebi yer hizmetleri
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Hocam bu bahsettiklerinizden bahsedilmedi bize ya kimlere bahsedilmiş ki? Bir İngilizce bir genel yetenek sınavı olduk, cuma günü online İngilizce mülakatı olacak. İngilizce mülakatından başarılı olanlar Türkçe mülakata alınacak ardından işte referans aşaması belgeler falan teslim edilip 4 Mayıs'ta eğitimlerin bir aksilik olmazsa başlanacağından bahsedildi. Bunları kim dedi ki size?
1.Genel yetenek sınavı
2.İngilizce sınavı
3.İngilizce mülakat
4.Türkçe mülakat
5.Referans ve işkur kontrolü
Yine 5 aşama oldu hocam 🤣 bazı arkadaşlar ingilizce mülakattan sonra ingilizce yapay zeka simülasyona da girmiş, forumda yazmışlar. Acaba istasyona göre mi değişiyor bilemedim.

1.Genel yetenek sınavı
2.İngilizce sınavı
3.İngilizce mülakat
4.Türkçe mülakat
5.Referans ve işkur kontrolü
Yine 5 aşama oldu hocam 🤣 bazı arkadaşlar ingilizce mülakattan sonra ingilizce yapay zeka simülasyona da girmiş, forumda yazmışlar. Acaba istasyona göre mi değişiyor bilemedim.
Hiç anlamadım cidden bize yapay zekayla ilgili bir şey denmedi hatta tekrar dinlemek için ses kaydı bile aldım, İstanbul Havaalanı'ydı benimki

• Like
Tepkiler: sinemozgu5
Hiç anlamadım cidden bize yapay zekayla ilgili bir şey denmedi hatta tekrar dinlemek için ses kaydı bile aldım, İstanbul Havaalanı'ydı benimki
Ben de anlamadım zaten bu işten bişey hocam 😂 bakalım bizi neler bekliyor

İngilizce mülakatta cümle kurma seviyemiz ne derece olmalı? Pre intermediate seviye isteniyor en az. Basit ve kısa cümleler yeterli olur mu? Örnek verebilecek arkadaşlar var mı? Hangi sorulara nasıl cevap vermeliyiz?

rica ederim başarılarr. siz yine de hazırlıklı olun çünkü bize de mülakatta yapay zeka ile ilgili bir şey söylenmemişti
yapay zeka mülakatıyla ilgili bi saat vermişler miydi normal mülakat saati gibi yoksa gün içinde girebilirsiniz gibisinden mi dönüş oldu acaba

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.