Pozisyon veya İlan Adı
çelebi yer hizmetleri
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Genel İngilizceyle yapabileceğiniz bir testti. Diyalog soruları ve paragraf sorularında havacılık ana fikrinde metinler vardı sadece ancak bunu da dediğim gibi genel İngilizceyle yapabilirsiniz. İngilizce seviyeniz tam olarak nedir acaba? Nelerde iyisiniz ya da kötüsünüz? Bunları söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim aslında.
Merhaba ben genel yeteneğe girdim sonra İngilizceye attı tıklayınca sistem hata verdi sonra otomatik sınavınız tamamlandı yazdı ve ing ye giremedim mail attım dönüş yaparlar mı çok üzüldüm ya

Merhaba ben genel yeteneğe girdim sonra İngilizceye attı tıklayınca sistem hata verdi sonra otomatik sınavınız tamamlandı yazdı ve ing ye giremedim mail attım dönüş yaparlar mı çok üzüldüm ya
İngilizce sınavı havacılık ingilizcesi mi yoksa daha genel miydi acaba? Perşembe günü gireceğim bende ne çalışmamı önerirsiniz?

Mail gönderdiyseniz İK tarafından size dönüş sağlanır veya mailde gelen bir telefon numarası var. Kontrol edin o numaradan da mesai saatleri içerisinde görüşebilirsiniz.

sanırım dönüş olmaya başlamış memur aday bilgilendirme toplantısı adında mail gelmiş çünkü
Toplantıda ne olacak tam olarak bilgisi olan var mı tek tek konuşacak miyiz yani ingilizce mülakat gibi bir şey mi olacak. Ona göre izin alayım kısa süreliğine. Yoksa basit bir tanıtım mi olacak.

Hocam sizi aradılar mı bugün? İletişime geçen oldu mu
Merhaba mülakat saatim yaklaşmıştı da anca şimdi cevap verebiliyorum, bana önce mail atıldı ardından görmediysem diye bilgilendirme amaçlı yine aradılar görüşme olacağına dair. Bi yarım saat önce de toplantıdan çıktım. Detaylı bir bilgilendirme yapıp soru cevap yaptılar ardından da mülakat için saat verdiler

Merhaba mülakat saatim yaklaşmıştı da anca şimdi cevap verebiliyorum, bana önce mail atıldı ardından görmediysem diye bilgilendirme amaçlı yine aradılar görüşme olacağına dair. Bi yarım saat önce de toplantıdan çıktım. Detaylı bir bilgilendirme yapıp soru cevap yaptılar ardından da mülakat için saat verdiler
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ben forumda yazılanları okudukça firmadan soğudum desem yeridir vallahi. Bu kadar aşama bi bana mı mantıklı gelmiyor bilemiyorum. Ümidim de kalmadı açıkçası

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.