Merhabalar. Maalesef geçen bir örnek duymadım, fakat tek bir muayeneden elenen bir çok aday gördüm..Merhaba,
Pegasus’da uzun yıllar önceye ait tek sefer psikiyatri randevusu sebebiyle elenen veya geçen bir örnek bilen var mı acaba?
Ben tek randevu ve bir hafta ilaca başlamış birisi olduğunu gördüm Pegasus’da. Ancak tek örnek yeterli değil maalesef. Uçuş hekimi ile görüştüğümde tek randevum ve üzerinden 7.5 yıl geçtiği için + ilaç olmadığından şansım olabileceğini söylemişti Pegasus’da. THY’yi biliyorum, orada elendim.Merhabalar. Maalesef geçen bir örnek duymadım, fakat tek bir muayeneden elenen bir çok aday gördüm..
Hocam merhabalar, tanınız neydi? Bende tek sefere mahsus psikiyatri muayenem var 7 yıl öncesine. Şu an THY’de CRM aşamasındayım.THY’de sağlıktan mı elenmiştiniz?Ben tek randevu ve bir hafta ilaca başlamış birisi olduğunu gördüm Pegasus’da. Ancak tek örnek yeterli değil maalesef. Uçuş hekimi ile görüştüğümde tek randevum ve üzerinden 7.5 yıl geçtiği için + ilaç olmadığından şansım olabileceğini söylemişti Pegasus’da. THY’yi biliyorum, orada elendim.
Merhaba, tanı anksiyete. Evet, sağlıkta elendim.Hocam merhabalar, tanınız neydi? Bende tek sefere mahsus psikiyatri muayenem var 7 yıl öncesine. Şu an THY’de CRM aşamasındayım.THY’de sağlıktan mı elenmiştiniz?
Yılına göre değişir ve psikiyatri size bir teşhis koymadıysa geçersiniz sıf psikiyatriye gitti diye net elenme diye bir olay yok başarılarMerhaba,
Pegasus’da uzun yıllar önceye ait tek sefer psikiyatri randevusu sebebiyle elenen veya geçen bir örnek bilen var mı acaba?
Almadım. Neden gittiğimi sordu.Sehven raporu almış mıydınız? Birde hocam genel olarak niye psikiyatriye gittiğinizi felan sordu mu doktor?
Hocam bende aynı durumdayım. 1 defaya mahsus gittim.Anksiyete tanısı girmişti. Sehven raporu aldım ama süreç boyunca hep bir yandan kafamı kurcalıyor bu durum.Şimdi de sizin yaşadıklarınızı okuyunca daha da arttıAlmadım. Neden gittiğimi sordu.
Yani şöyle, 2018 yılına ait. Psikiyatrik muayene tanısı yazıyor. Benim şaşırdığım nokta, 2017 yılında tek randevusu olan birinin ön sağlıkta elendiğini duydum Pegasus’da.Yılına göre değişir ve psikiyatri size bir teşhis koymadıysa geçersiniz sıf psikiyatriye gitti diye net elenme diye bir olay yok başarılar
Sehven alıp tanıyı sildirdiniz mi?Hocam bende aynı durumdayım. 1 defaya mahsus gittim.Anksiyete tanısı girmişti. Sehven raporu aldım ama süreç boyunca hep bir yandan kafamı kurcalıyor bu durum.Şimdi de sizin yaşadıklarınızı okuyunca daha da arttıHayırlısı olur inşallah.Süreçte hiç reteste kalmış mıydınız?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.