Pozisyon veya İlan Adı
Cadet Pilot
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Merhaba, sehven raporu alınca tanı e devletten değişmiş olarak mı görünüyor? Bu raporu aldığınız ve değişim olduğu sistemde yazıyor mu merak ettim. Bir de ilaç yazılmış mıydı size? Süreciniz devam ediyor mu umarım istediğiniz gibi olmuştur 😊
Merhabalar,E-nabızdan değişti. E-devlete bakmadım. Sistemde yazmıyor ama epikrizde asıl tanı yazıyor galiba daha almadım epikrizi. İlaç yazılmıştı ama kullanmadım. Şu an CRM-retesteyim.

• Like
Tepkiler: beanny
Merhabalar,E-nabızdan değişti. E-devlete bakmadım. Sistemde yazmıyor ama epikrizde asıl tanı yazıyor galiba daha almadım epikrizi. İlaç yazılmıştı ama kullanmadım. Şu an CRM-retesteyim.
Epikriz e devletteki yazan şeydir orayı kontrol ediniz ne yazdığına bakınız

• Like
Tepkiler: beanny
Teşekkür ederim cevabınız için. Umarım süreç güzel sonuçlanır 😊. Sehven raporu için sadece tanıyı yazan doktorla mı gidip konuştunuz yoksa başka yerlere de gittiniz mi? Bir de kaç yılına aitti ziyaretiniz? Çünkü internette çok bilgi bulamadım ancak

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.