Pozisyon veya İlan Adı
Cadet Pilot
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Pilot987

Üye
10 Eyl 2025
55
2
5
Meslek
Kokpit
Merhaba,
Pegasus’da uzun yıllar önceye ait tek sefer psikiyatri randevusu sebebiyle elenen veya geçen bir örnek bilen var mı acaba?

Merhabalar. Maalesef geçen bir örnek duymadım, fakat tek bir muayeneden elenen bir çok aday gördüm..
Ben tek randevu ve bir hafta ilaca başlamış birisi olduğunu gördüm Pegasus’da. Ancak tek örnek yeterli değil maalesef. Uçuş hekimi ile görüştüğümde tek randevum ve üzerinden 7.5 yıl geçtiği için + ilaç olmadığından şansım olabileceğini söylemişti Pegasus’da. THY’yi biliyorum, orada elendim.

Ben tek randevu ve bir hafta ilaca başlamış birisi olduğunu gördüm Pegasus’da. Ancak tek örnek yeterli değil maalesef. Uçuş hekimi ile görüştüğümde tek randevum ve üzerinden 7.5 yıl geçtiği için + ilaç olmadığından şansım olabileceğini söylemişti Pegasus’da. THY’yi biliyorum, orada elendim.
Hocam merhabalar, tanınız neydi? Bende tek sefere mahsus psikiyatri muayenem var 7 yıl öncesine. Şu an THY’de CRM aşamasındayım.THY’de sağlıktan mı elenmiştiniz?

Sehven raporu almış mıydınız? Birde hocam genel olarak niye psikiyatriye gittiğinizi felan sordu mu doktor?

Merhaba,
Pegasus’da uzun yıllar önceye ait tek sefer psikiyatri randevusu sebebiyle elenen veya geçen bir örnek bilen var mı acaba?
Yılına göre değişir ve psikiyatri size bir teşhis koymadıysa geçersiniz sıf psikiyatriye gitti diye net elenme diye bir olay yok başarılar

Almadım. Neden gittiğimi sordu.
Hocam bende aynı durumdayım. 1 defaya mahsus gittim.Anksiyete tanısı girmişti. Sehven raporu aldım ama süreç boyunca hep bir yandan kafamı kurcalıyor bu durum.Şimdi de sizin yaşadıklarınızı okuyunca daha da arttı :) Hayırlısı olur inşallah.Süreçte hiç reteste kalmış mıydınız?

• Like
Tepkiler: beanny
Yılına göre değişir ve psikiyatri size bir teşhis koymadıysa geçersiniz sıf psikiyatriye gitti diye net elenme diye bir olay yok başarılar
Yani şöyle, 2018 yılına ait. Psikiyatrik muayene tanısı yazıyor. Benim şaşırdığım nokta, 2017 yılında tek randevusu olan birinin ön sağlıkta elendiğini duydum Pegasus’da.
Hocam bende aynı durumdayım. 1 defaya mahsus gittim.Anksiyete tanısı girmişti. Sehven raporu aldım ama süreç boyunca hep bir yandan kafamı kurcalıyor bu durum.Şimdi de sizin yaşadıklarınızı okuyunca daha da arttı :) Hayırlısı olur inşallah.Süreçte hiç reteste kalmış mıydınız?
Sehven alıp tanıyı sildirdiniz mi?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.