Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Benim arkadaşım kabul etmedi çünkü uzun süreli ortadoğu yatıları oluyormuş ve de tecrübeli olanlara daha yüksek verilmiş teklif. Size verilen teklif ortalama ne kadar ?
Merhaba, base+ yatı ücreti olmuyor mu? Yatıda kalınan süre boyunca günlük euro üzerinden maaş alma durumu yok mu?

bildiğimiz asgari ücret mi?kabul edecek misiniz?
Yolladıkları teklif ortalama 40 bin lira civarı. Uzun uzun ortadoğu afrika yatıları vs bunlar zaten sıkıntılı şeyler. Hal buyken tabii ki etmiycem. Normal bir işte daha çok kazanıyorum zaten 😅😅 Yorumlardan anladığım kadarıyla diğer tecrübeli arkadaşlara da aynı teklifi göndermişler. Ya ikda bir problem var ek gelir kalemleri, yan haklar, eğitim hakkında detaylı bilgi vs yazmadan yavan bir teklif gönderiyor, ya da ciddi ciddi maaş bu. Siz ne düşünüyorsunuz?

Yolladıkları teklif ortalama 40 bin lira civarı. Uzun uzun ortadoğu afrika yatıları vs bunlar zaten sıkıntılı şeyler. Hal buyken tabii ki etmiycem. Normal bir işte daha çok kazanıyorum zaten 😅😅 Yorumlardan anladığım kadarıyla diğer tecrübeli arkadaşlara da aynı teklifi göndermişler. Ya ikda bir problem var ek gelir kalemleri, yan haklar, eğitim hakkında detaylı bilgi vs yazmadan yavan bir teklif gönderiyor, ya da ciddi ciddi maaş bu. Siz ne düşünüyorsunuz?
Dünyada son yaşanan gelişmelerden dolayı da olabilir mi? Yakıt sıkıntısı belirsizlik vesaire

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.