Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
yok denemedim çünkü geçen sene yaptıkları hiç profesyonelce değildi bu senede ben açıkçası çok istemedim çünkü böyle olacağını biliyordum ve yanılmadım
ama geçen sene 3 uçak vardı şuan 8 uçak var ve yeni destinasyon ve işbirliği var,geçen seneden daha fazla şansınız var bence siz yine de başvurun belki bi umut açarlar sertifikasız 🥲🥲

ben çok yoruldum bu süreçlerden sizi de çok iyi anlıyorum,gece gündüz çalışıp emek veriyorum ve hiçbir şekilde karşılık alamıyorum,umarım en iyisi bizi bulur
bende aynı şekilde umarım çok daha profesyonel ve hakettiğimiz yerler olur bunların hepsi insana tecrübe oluyor çünkü bu nabza göre şerbet vermek herkesten ayrı bir şey duyuyorum

• Like
Tepkiler: btumait
siz beni dinleyin ve başvurun..prestij olarak ve yan hak olarak güzel şeyler duydum
evet biliyorum ama cidden hep aynı şeyi yaşamak mental olarak yıpratıyor hatırladığım kadarıyla başvurum var değerlendirip değerlendirmemek onlara kalmış herkes ya kabin mezunu ya da tecrübeli alma derdinde o zaman biz bu tecrübeyi nasıl kazanacağız ben zamanında lise mezunu km oluyor diye dispeçlik okudum bilseydim böyle olacağını kabin okurdum

evet biliyorum ama cidden hep aynı şeyi yaşamak mental olarak yıpratıyor hatırladığım kadarıyla başvurum var değerlendirip değerlendirmemek onlara kalmış herkes ya kabin mezunu ya da tecrübeli alma derdinde o zaman biz bu tecrübeyi nasıl kazanacağız ben zamanında lise mezunu km oluyor diye dispeçlik okudum bilseydim böyle olacağını kabin okurdum
Ben okudum bu bölümü okulum bu sertifikayı vermiyor diye alınmıyorum :)

bende aynı şekilde süreçteyim olumlu olumsuz dönüş almadım,ve tecrübesizlerin sertifikalılardan sonra değerlendirileceğini söylemişlerdi ben anlamadım cidden siz sertifikam yok diyorsunuz iş teklifi almışsınız ama sorunca tecrübesiz sertifikasız sayısına ulaşılamazsa açılacak deniyordu bir tutarsızlık var ama anlamadım
Bana hiç böyle söylenmedi direkt alındım gibi oldu. Siz hangi tarihte mülakata girdiniz acaba?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.