Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Tecrübeliyim ortalama 40 bin lira 😂 tecrübeliye bunu veriyorsa diğer ihtimali düşünmek istemiyorum. Bana bir yanlışlık var gibi geldi bu arada base maaştan bahsetmiyorum. Mailden anladığım direkt total ücret bu 😵😵😵
Merhaba, base maaş olabilir mi o çünkü yatıda günlük ücret veriliyor diye biliyorum

Sadece sertifikalı adayları değerlendireceklerini iletip sürece dahil etmeyen şirketin tecrübeli adaylara teklif ettiği ücrete bakın 🙂

• Like
Tepkiler: bero
Merhaba, base maaş olabilir mi o çünkü yatıda günlük ücret veriliyor diye biliyorum
Hayır mailde base maaş (asgari ücret) + uçuş tazminatı diye belirtilmiş malesef. Başka hiçbir bilgi yazmıyor bu arada öyle bir şey varsa bile. Eğitim süresince ücret konaklama vs o bile yazmıyor. Direkt eğitime davet etmişler 😅 Bir kere şaşırt be İK hahahahah

Hayır mailde base maaş (asgari ücret) + uçuş tazminatı diye belirtilmiş malesef. Başka hiçbir bilgi yazmıyor bu arada öyle bir şey varsa bile. Eğitim süresince ücret konaklama vs o bile yazmıyor. Direkt eğitime davet etmişler 😅 Bir kere şaşırt be İK hahahahah
İnanılmaz... Kaç gün vermişler olumlu/olumsuz dönmemiz için?

sadece tecrübelilere dönüş olmuş galiba tecrübesizlerden mail alan var mı?

Boy ve kılo orantılı mı olmalı? Bunun ıcın bır sey dedıler mı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.