Arkadaşlar tebrik ederim hayırlı olsun. Umarım bayram harçlığına yetişirsiniz.

Öncelikle birinci grupta olumlu dönüş alan herkesi tebrik ederim. Sadece sormak istediğim yhm için mi olumlu dönüş aldınız yoksa harekât için mi? Bana mülakatta harekât mi yhm mi diye sorulmuştu. Açıkçası merak ediyorum acaba olumlu dönüşler hangi birime göre oldu diye.

Öncelikle birinci grupta olumlu dönüş alan herkesi tebrik ederim. Sadece sormak istediğim yhm için mi olumlu dönüş aldınız yoksa harekât için mi? Bana mülakatta harekât mi yhm mi diye sorulmuştu. Açıkçası merak ediyorum acaba olumlu dönüşler hangi birime göre oldu diye.
YHM için

• Like
Tepkiler: Buss
Beni yarım saat önce aradılar olumlu dediler ve hemen yarına eğitime çağırıyorlar. Harekat memurluğu için Antalya. Sağlık ile alakalı bir şey demediler ilginç.

• Like
Tepkiler: admin ve Buss

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.