Teşekkürler12 şubatta mülakata girdim ben de hala dönüş almadım. Mülakatım baya iyi geçti ama büyük ihtimalle haftaya dönüş yapacaklardır.
Hangi konularla alakalı konuştunuz acaba izmirde giren birkaç kişi sadece eğitim ve varsa iş tecrübeleriyle ilgili konuşulduğunu söyledi de 5 dakikadan fazla sürmüyormuş. Şaşırtıcı geldi açıkçası bu kadar kısa sürüyorsa.12 şubatta mülakata girdim ben de hala dönüş almadım. Mülakatım baya iyi geçti ama büyük ihtimalle haftaya dönüş yapacaklardır.
Türkçe kendimi tanıttım önce. Sonra İngilizce kendini tanıt dedi. İngilizce daha çok bunun üzerinden ilerledi nerde çalıştın ne olarak çalıştın vs. Sonra bir kaç Türkçe cümle verdi ve İngilizce'ye çevirmemi istedi. Bahajınızı buraya koyar mısınız?, ödeme için satış departmanına gitmeniz gerekiyor. Gibi. Eğer 2. Dili seçtiyseniz kurula girmeden soruyorlar 2. Dil için de mülakat olmak ister misiniz diye. Ben evet demiştim ona. İngilizceden sonra da rusça olarak kendini tanıt dedi. Ama çok ileri gitmedik 2. Dil de basit bir kaç cümle biliyorsanız ve kendinizi tanıtabiliyorsanız 2. Dilden de girmek sizi baya öne çıkarır.Hangi konularla alakalı konuştunuz acaba izmirde giren birkaç kişi sadece eğitim ve varsa iş tecrübeleriyle ilgili konuşulduğunu söyledi de 5 dakikadan fazla sürmüyormuş. Şaşırtıcı geldi açıkçası bu kadar kısa sürüyorsa.
TeşekkürlerTürkçe kendimi tanıttım önce. Sonra İngilizce kendini tanıt dedi. İngilizce daha çok bunun üzerinden ilerledi nerde çalıştın ne olarak çalıştın vs. Sonra bir kaç Türkçe cümle verdi ve İngilizce'ye çevirmemi istedi. Bahajınızı buraya koyar mısınız?, ödeme için satış departmanına gitmeniz gerekiyor. Gibi. Eğer 2. Dili seçtiyseniz kurula girmeden soruyorlar 2. Dil için de mülakat olmak ister misiniz diye. Ben evet demiştim ona. İngilizceden sonra da rusça olarak kendini tanıt dedi. Ama çok ileri gitmedik 2. Dil de basit bir kaç cümle biliyorsanız ve kendinizi tanıtabiliyorsanız 2. Dilden de girmek sizi baya öne çıkarır.
Anlatılanlara göre 6 ay sonunda ki Nisan ayında çalışmaya başlanacaksa eğer Eylül ayının sonunda veya en geç Ekim ayının ortasında sözleşme bitecek anlamına geliyor, sözleşmeli olarak işe başlayan kişilerden kadroya yüzde kaç personel alınır acaba ortalama olarak. Önceki yıllara göre bir analiz yapabilirmiyiz veya güncel duyumlara göre. Bir yandan Nisan ayında thy kabin memuru ilanı açacak ve böyle bir durumda insan büyük bir ikilemde kalıyor çünkü 6 ay sonunda işsiz kalma riski var tgs yer hizmetleri işinde. Birde kadroya hangi kriterleri tam olarak karşılayanlar alınacak mesela, diyelim hiç devamsızlık yapmadı kişi ve işini düzgün yaptı, bunlara ek olarak başka ne gibi kriterler olabilir veya varmıdır kadroya alınabilmek için. Diğer yandan thy kabin memurluğu sözleşmeli değil direkt kadroya alınacak şekilde olmasına ek olarak hem maaş daha yüksek hem de iş garantisi var, dünyayı gezme fırsatı da cabası. Sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar
Başka bir şirketin eğitimindeyken Tgs dönüş yaparsa eğitimi bırakıp geçmek bir sıkıntı olur mu bu konu hakkında bilginiz var mıDevamsızlık yapmayın, rapor kullanmayın, ben bu işi yapamam demeyin kadroya alınırsınız. Firma personel çıkarma yanlısı değil. Her personele bir yatırım yapıyor, masraf ediyor. İşini düzgün yapanı çıkarmazlar. Görevden kaçmayın.
Sorun olmazBaşka bir şirketin eğitimindeyken Tgs dönüş yaparsa eğitimi bırakıp geçmek bir sıkıntı olur mu bu konu hakkında bilginiz var mı
Ben size sürekli söylüyorum panik yapmayın bekleyin süreç uzun sürüyorTGS yeniden yhm birimi için ilan açmış ayt istasyonunda. Ben ocakta basvurmustum. Galiba alımlar devam edecek. Bu konuda bilgisi olan var mı? Tekrardan başvuru yapmamızın bir anlami yok değil mi?
Hatırlarsanız yazmıştım ilk etapta 200 kişi alınacak sonra 350'ye kadar çıkacakmış diyeTGS yeniden yhm birimi için ilan açmış ayt istasyonunda. Ben ocakta basvurmustum. Galiba alımlar devam edecek. Bu konuda bilgisi olan var mı? Tekrardan başvuru yapmamızın bir anlami yok değil mi?
Hatırlarsanız yazmıştım ilk etapta 200 kişi alınacak sonra 350'ye kadar çıkacakmış diye
Ben ist için mükakata girdim. Antalya için de başvurabilir miyim şuan?Ben size sürekli söylüyorum panik yapmayın bekleyin süreç uzun sürüyor
TabikideEvet biliyorum ancak siz de takdir edersiniz kii beklemek insanı biraz geriyor. İlanda tekrardan açılınca acabalar kaldı aklımda. İkinci partta cagiracaklar ve bu ilanla birlikte değerlendirilecegiz. Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Sadece şu an ikinci part mülakat için tarih konusunda bilgi sahibi değilim. Siz bununla ilgili bilgi alırsanız lütfen paylaşır mısınız ?
Lale hanım bir şey sormak istiyorum. İkinci part mülakat için aranan var mı? Bir bilginiz var mı? Çünkü aranma ihtimalim var ancak aranmadim. Size sorma nedenim de sizlerin de bu konularda bilgi sahibi olabileceğinizi düşünmemden kaynaklı.Tabikide
İkinci part mülakat diye bir şey yok.Lale hanım bir şey sormak istiyorum. İkinci part mülakat için aranan var mı? Bir bilginiz var mı? Çünkü aranma ihtimalim var ancak aranmadim. Size sorma nedenim de sizlerin de bu konularda bilgi sahibi olabileceğinizi düşünmemden kaynaklı.
Yani ilk partta kişi çağrıldı. Diğer kalan kişiler için konuştum. Yanlış bir tabir kullandiysam kusura bakmayın.İkinci part mülakat diye bir şey yok.