Yani ilk partta kişi çağrıldı. Diğer kalan kişiler için konuştum. Yanlış bir tabir kullandiysam kusura bakmayın.
Yok estağfurullah. Yanlış anlaşılmalardan sıyrılalım diye düzeltme yapma gereği hissettim. Malum çok fazla kirli bilgiler var forumda.

arkadaslar dönüş alan var mı 2 hafta içinde olumlu olumsuz cevap veririz dediler ama hala bir dönüş yok. Antalya icin bu arada

Ben de öyle İstanbul çok erken dönüşler almış o yüzden merak ettim açıkçası teşekkür ederim
İzmir içinde halen dönüş yok 2 haftadır, İstanbul da uçuş yoğunluğu çok fazla olduğu için acil personel ihtiyacı var sanırım ondan olabilir

Sn.
Online yabancı dil sınavı sonucunuz neticesinde 7.03.2024 tarihinde saat 15:00 başvurmuş olduğunuz pozisyon için yerinde yabancı dil sınavına davetlisiniz. Sistem bilgileriniz eşleştirileceği için sınava geldiğinizde mutlaka kimliğinizi ibraz etmeniz gerekmektedir. (Adres bilgisi) Kepez/Antalya adresinde hazır bulunmanız gerekmektedir.

Not: Gelirken yanınızda E devlet üzerinden SGK hizmet dökümü (Barkodlu) getirmeniz rica olunur.
TGS İnsan Kaynakları B234

Ben yerinde sınava girdim 6 Şubat'ta ve bugün bu mesajı aldım. 6 Şubat için gelen mesajdan farklı olarak SGK hizmet dökümü isteniyor. Bu konuda bilgisi olan var mı? SGK hizmet dökümü mülakat görüşmesi için isteniyor. Lütfen bilen biri yanitlayabilir. Aradığımda acmiyorlar mail attım dönmediler. Benimle aynı mesajı alan var mı

Sn.
Online yabancı dil sınavı sonucunuz neticesinde 7.03.2024 tarihinde saat 15:00 başvurmuş olduğunuz pozisyon için yerinde yabancı dil sınavına davetlisiniz. Sistem bilgileriniz eşleştirileceği için sınava geldiğinizde mutlaka kimliğinizi ibraz etmeniz gerekmektedir. (Adres bilgisi) Kepez/Antalya adresinde hazır bulunmanız gerekmektedir.

Not: Gelirken yanınızda E devlet üzerinden SGK hizmet dökümü (Barkodlu) getirmeniz rica olunur.
TGS İnsan Kaynakları B234

Ben yerinde sınava girdim 6 Şubat'ta ve bugün bu mesajı aldım. 6 Şubat için gelen mesajdan farklı olarak SGK hizmet dökümü isteniyor. Bu konuda bilgisi olan var mı? SGK hizmet dökümü mülakat görüşmesi için isteniyor. Lütfen bilen biri yanitlayabilir. Aradığımda acmiyorlar mail attım dönmediler. Benimle aynı mesajı alan var mı
Evet mülakata giderken sgk dökümünü götürmen gerekiyor ise alımlar için iskurla bağlantılı olarak alınanlar olacakmış daha fazla bilgiye sahip olan biri yanıtlarsa daha iyi olur. Biz de gittiğimizde götürmüştük.

Evet mülakata giderken sgk dökümünü götürmen gerekiyor ise alımlar için iskurla bağlantılı olarak alınanlar olacakmış daha fazla bilgiye sahip olan biri yanıtlarsa daha iyi olur. Biz de gittiğimizde götürmüştük.
Şimdi bu mesajı mülakat görüşmesi olarak mı algilamaliyim. Çünkü ben yerinde sınava girdim. İki defa yerinde sınava giremeyeceğime göre bence mülakat davetidir. Yanlışlık yapılmış ve çözemiyorum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.