arkadaşlar mülakata gidince sağlık raporu götürmemize gerek var mı? sağlık raporu istiyorlar mı? istiyorlarsa kaç gün içerisinde götürmemiz gerekiyor?
Mülakata sağlık raporu ile gitmiyorsunuz, mülakatlardan geçerseniz size zaten rapor alın diye mail gelecek. Ve mail gelince genelde 2 gün veriyorlar raporu almanız için

Söyle ilk benim e enabizima bilgisayardan girdi bişey demedi ama ikinci şifreyi aldığında burda ne gizledin dedi ve sonrasında gizli olan bir şeyi gördü söyledi yani görebildi. Problem değil dedi ama yinede kurula bıraktı.
Benim kulak zarımda ufak bir yırtık var sizce bu problem olur mu ? Ameliyatları kabul etmiyorlarmış genelde…bir de kulak zarı en ufak durumda yırtılan bir şey Allah bilir kaç hostesin kulak zarı yırtıktır bence sorun olmamalı ama siz ne düşünüyorsunuz bu durumda

Benim kulak zarımda ufak bir yırtık var sizce bu problem olur mu ? Ameliyatları kabul etmiyorlarmış genelde…bir de kulak zarı en ufak durumda yırtılan bir şey Allah bilir kaç hostesin kulak zarı yırtıktır bence sorun olmamalı ama siz ne düşünüyorsunuz bu durumda
Siz kesinlikle bunu sağlık bölümüne sorun çünkü gidersiniz havacılık tıp merkezinden raporu alırsınız epey yüklü bir miktar para ödüyorsunuz onlar da sonuçta özel hastane size raporunuzu verirler ama işe giriş aşamasında o raporun hiç bir önemi yok, tak diye sizin kulak zarınız yırtık vs diye elerler, mutlaka ama mutlaka sağlık bölümüne durumunuzu anlatın eğer problem olmaz derlerse raporunuzu alın.

arkadaslar bence gizlemeyin gizlediyseniz bile kaldırın bugün benm basıma geldi gizlemistim ama doktor kendi sisteminden girip her şehi görüyor ben kurula kaldım bu yüzden

• Like
Tepkiler: ShiningStar
Siz kesinlikle bunu sağlık bölümüne sorun çünkü gidersiniz havacılık tıp merkezinden raporu alırsınız epey yüklü bir miktar para ödüyorsunuz onlar da sonuçta özel hastane size raporunuzu verirler ama işe giriş aşamasında o raporun hiç bir önemi yok, tak diye sizin kulak zarınız yırtık vs diye elerler, mutlaka ama mutlaka sağlık bölümüne durumunuzu anlatın eğer problem olmaz derlerse raporunuzu alın.
Sağlık bölümü dediğiniz yer neresidir acaba onu öğrenebilir miyim?

Hastalığımı gizledim polikistik over tanısı vardı. Bir hastalığınız yoksa niye gizleyesiniz ki zaten?
Ya bende 2020 yılında çekilmiş boyun mr var ileri düzeyde boyun düzleşmesi tanısı konmuştu onu gizlemiştim ama sanırım bu engel değilmiş uçuşa yine de sırf gizledim diye kurula bırakırlar mı diye merak ettim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.