nereye soracağım ki inşallah olumludur ya
Tuğba hanım bence olumluya erken dönerler diye bir durum söz konusu olamaz diğerlerine öyle dönmesinin sebebi ilk hafta girdiler onlar 21 nisan haftası ilk hafta olduğu için erken dönmüşlerdir 21 nisanın üzerine iki hafta daha girişler oldu şahsen ben 15 mayısta girdim mülakatlar toplam 3 hafta sürdü ve her gün mülakat oldu birikti bence biz bu yüzden bekliyoruz ve ilk haftanın sınıfları muhtemelen doldu ek yeni sınıf kontenjan vs açıyorlar ve bence olumsuzlara erken dönerler biz 2.-3. Hafta olduğumuz için şahsen ben öyle düşünüyorum kazanan arkadaşlara da tebrikler

Tuğba hanım bence olumluya erken dönerler diye bir durum söz konusu olamaz diğerlerine öyle dönmesinin sebebi ilk hafta girdiler onlar 21 nisan haftası ilk hafta olduğu için erken dönmüşlerdir 21 nisanın üzerine iki hafta daha girişler oldu şahsen ben 15 mayısta girdim mülakatlar toplam 3 hafta sürdü ve her gün mülakat oldu birikti bence biz bu yüzden bekliyoruz ve ilk haftanın sınıfları muhtemelen doldu ek yeni sınıf kontenjan vs açıyorlar ve bence olumsuzlara erken dönerler biz 2.-3. Hafta olduğumuz için şahsen ben öyle düşünüyorum kazanan arkadaşlara da tebrikler
umarım öyledir ben de 14 mayısta girdim benim girdiğim gruba da dönüş olmamış olumlu ya da olumsuz dediğiniz gibi kontenjanlar dolduğu için bekletiyor olabilirler 17 mayısta bitti zaten mülakatlar inşallah beklediğimize değer 😇

• Like
Tepkiler: gizli
Merhaba bir sorum olacaktı arkadaşlar. Ben Ajetin mülakatlarına girdim sağlık raporumu verdim fakat e-nabızda fıtık MRımı gördüler 2 yıl önceli daha sonra kurula bıraktılar. 10 gün oldu hala ses yok mail atıcaz demişlerdi. Sizce büyük bir sorun mu fıtıklarım küçüktü.

Merhaba bir sorum olacaktı arkadaşlar. Ben Ajetin mülakatlarına girdim sağlık raporumu verdim fakat e-nabızda fıtık MRımı gördüler 2 yıl önceli daha sonra kurula bıraktılar. 10 gün oldu hala ses yok mail atıcaz demişlerdi. Sizce büyük bir sorun mu fıtıklarım küçüktü.
Merhaba nasıl geri dönüş yaptılar size ? Sorun oldu mu

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.