siz mülakata ne zaman girmiştiniz ve sağlık raporu ücreti ne kadar verdiniz
siz mülakata ne zaman girmiştiniz ve sağlık raporu ücreti ne kadar verdiniz
25 nisan mülakata girdim 2 mayis kurum hekimi sağlıktan beni kurula bıraktı dünde olumsuz maili geldi 11.870 TL rapora verdim. Çok dikkatli olun derim çünkü burada bir round dönüyor yani kurul mülakatında sonra pekala kurum hekimi e nabızlarına bakıp sağlık raporu alınması için yönlendirme yapabilir ya da sen alma diye adayı yonlendirebilir ama nedense yapmıyorlar havacılık tip merkezine gönderiyorlar ki oraya ücret ödeyin sonuçta ticaret dönsün oradaki doktorda size hicbirsey demiyor AA sen yüzde 95 girersin diyor kuruma Bi geliyordunuz aa o da ne , net birsey olmadan eleniyorsunuz. E nabzına bazı verileri gizlediğim için ki bu veriler problem çıkaran veriler değildi neyse velhasıl çok çok dikkatli olun en ufacık şüpheniz varsa onlara sorun ona göre raporunuzu alın yoksa zenginden fakire değilde fakirden zenginenin bir parçası oluyorsunuz 🤣🤣

• Like
Tepkiler: burcak
anladım çok teşekkürler peki mülakattan kac gün sonra mail aldınız sonuç için ben gireli 1 hafta oldu mail almadım henüz

Ben bugün sağlık raporumu almaya gittim ajete ama setifakamı geri vermediler sana geri verdiler mi? Bir tane sertifika bende bir tanesi onlarda olması lazım ama eksik teslim ettiler. 1 saat bekledim
Hekim size karşı nasıldı nelere çok dikkat etti kurula bıraktı mı yoksa geçirdi mi acaba

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.