Olabilir belki direkt olumsuz dememek için kurul demiştir biz size döneriz gibi yani arkadaşlar benim yaptığım hatayı yapmayın sadece telefondan bakıyorlar olması anlaşılmadığı anlamına gelmiyor sonuçta sivil havacılık hastanesindeki doktor bana elverişli raporu verdi geçmişimi gördü bunu sabaha kadar da tartışırım ama her şirketin kendi politikası var tabii orada yapacak bir şey yok
keşke shgm onaylı raporumuzun bir değeri olsa. bir sürü para yatırıyoruz oradaki doktor elverişli diyor neden sonrasında bu kadar uzuyor süreç. bu konuda çok doldum inanın mantıksız geliyor gidelim tknın hekimlerinden alalım o raporu ona göre geçirin yani. ben öğrenciyim 14k param gitti ve elenme ihtimali yüzünden ailemin yüzüne bakamıyorum bile

keşke shgm onaylı raporumuzun bir değeri olsa. bir sürü para yatırıyoruz oradaki doktor elverişli diyor neden sonrasında bu kadar uzuyor süreç. bu konuda çok doldum inanın mantıksız geliyor gidelim tknın hekimlerinden alalım o raporu ona göre geçirin yani. ben öğrenciyim 14k param gitti ve elenme ihtimali yüzünden ailemin yüzüne bakamıyorum bile
Ilk mesajinizda doktorun olumlu konustugunu yazmistiniz. Umarim guzel sonuclar gelir.

• Like
Tepkiler: aybvk3
iş yeri hekiminin pc den e nabıza bakma hakkı olsa bizim telefonumuzla falan uğraşmaz direkt kod gönderir bakar. Yalan makinesi getirebilirler yakında…

• Like
Tepkiler: inanc
kurul cevabı geldiğinde bilgi verebilir misiniz sonucu ben de merak ediyorum basit antidepresan kullanımı ile ilgili. Şimdiden teşekkürler

• Like
Tepkiler: aybvk3
Hiç kod gönderip kendi sisteminden baktığı biri oldu mu acaba

Merhabaa ben hala evrak sonucu bekliyorum sonraki aşama sağlık fakat bir sorum var sağlık nasıl işliyor bilen varmı bana 2015 de alrejik egzama tanısı konmuş ama ben ilaç kullanmadım ve geçti dahada olmadı bir daha bu engel olur mu olumsuz verilir mi sırf bu yüzden bilen biri var mı 🥹

sindirim sistemi hastalıklarında fmf tanısı olan adayların işe girişi uygun değildir denmiş ama ben tanısı olan değil sadece taşıyıcıyım, bu bir sorun yaratır mı sizce?

benim tam bir hafta oldu forumda okuduğum kadar da 2 hafta denmiş. insan kaynaklarının numarası olmaması çok kötü mail yoluyla ulaşım çok zor, tek yol çamlıcadaki ofise gidip görüşmek. bakalım önümüzdeki haftaya kadar bekleyeceğiz.
Merhaba sağlık kurulunda boy kilo ölçümü tekrar oldu mu ?

3 sene içinde maalesef. evet iki kişiydiler biri telefondan kontrol etti biri bilgisayara geçirdi bilgilerimi. doktor kurulda seni savunacağım dedi ümidini kaybetme daha önceden de bu durumda olup işe girenler oldu dedi. kuruldan haber bekliyorum şuan anlayacağınız
Tekrar boy kilo ölçümü oluyor mu ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.