Bugün bende sağlık kuruluna bırakıldım. E nabizda gizlediğim basit bir merhem sebebiyle. 1-2 haftaya dönüş denildi aynı şekilde ama ümidim yok
Merhaba umarım olumlu dönüş alırsınız, sizin telefonunuzdan girdiğinde mi fark etti yoksa kendi sisteminden mi gördü acaba

ajet rapor teslimde kurula kalan oldu mu? kuruldan sonra olumlu mail alan var mı? antidepresan yüzünden kurula kaldım ajet hekimi çok olumlu konuştu benimle. bu konuda tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir mi? teşekkürler
siz ne zaman kurula kalmıştınız acaba üzerinden kaç gün geçti?

ben dün sağlık kuruluna bırakıldım. 2 hafta icersinde dönüş diye söylendi ama siz daha uzun süredir haber bekliyorsunuz sanırım

ben dün sağlık kuruluna bırakıldım. 2 hafta icersinde dönüş diye söylendi ama siz daha uzun süredir haber bekliyorsunuz sanırım
benim tam bir hafta oldu forumda okuduğum kadar da 2 hafta denmiş. insan kaynaklarının numarası olmaması çok kötü mail yoluyla ulaşım çok zor, tek yol çamlıcadaki ofise gidip görüşmek. bakalım önümüzdeki haftaya kadar bekleyeceğiz.

Arkadaşlar dün akşam eğitim maili düşmüş bana ama dün akşamdan beri internet erişimşm yoktu maili görmedim. Eğitim bugün sabah 9'da başlamış ben gidemedim tabi ki benim durumumda olan var mı acaba burada?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.