bende sağlık kurulunu bekliyorum ve benimki de antidepresan yüzünden, evrakları vereli yaklaşık bir hafta oldu umarım bu hafta dönüş sağlarlar.

Merhaba
Sizin de son 3 sene icinde miydi kullaniminiz ? Doktorlarin tavri nasildi ?
merhaba, benim de 3 sene içinde kullanım var. doktor da gayet normaldi anksiyetenin olup olmadığını sordu onun dışında hiçbir sıkıntı yok vs. dedi mail yoluyla geri dönüş yapılacak dedi. bekliyoruz hala bakalım 1 hafta oldu.

Bugün bende sağlık kuruluna bırakıldım. E nabizda gizlediğim basit bir merhem sebebiyle. 1-2 haftaya dönüş denildi aynı şekilde ama ümidim yok

Bugün bende sağlık kuruluna bırakıldım. E nabizda gizlediğim basit bir merhem sebebiyle. 1-2 haftaya dönüş denildi aynı şekilde ama ümidim yok
Merhaba öncelikle umarım kuruldan güzel haberler ile gelirsiniz. 🍀 Gizlenmiş e nabız verisine hangi aşamada takıldınız acaba? Çünkü iş yeri hekimi e nabız kontrolünü adayların telefonundan yapıyor. Eğer hastane de oldu ise hastane kuruluna mı kaldınız? Şimdiden teşekkür ederim

Teşekkürler. İşyeri hekimi kontrolünde farketti. Sağlık raporumda hiçbir sorun yok. Tüm değerlerim temiz

Merhaba, ben şunu merak ediyorum; 2008’de karaciğer nakli oldum ama Ajet’in sağlıkla ilgili listesinde buna dair böbrek nakli ve böbrek hastalıkları dışında bir girdi bulunmuyor. Ben buna güvenip kurul mülakatım olumlu sonuçlanırsa sağlık raporu için testleri yaptıracağım. Eğer sorunsa boşuna o kadar para vermeme gerek yok. Bununla ilgili bilgisi olan var mıdır?

Merhaba, ben şunu merak ediyorum; 2008’de karaciğer nakli oldum ama Ajet’in sağlıkla ilgili listesinde buna dair böbrek nakli ve böbrek hastalıkları dışında bir girdi bulunmuyor. Ben buna güvenip kurul mülakatım olumlu sonuçlanırsa sağlık raporu için testleri yaptıracağım. Eğer sorunsa boşuna o kadar para vermeme gerek yok. Bununla ilgili bilgisi olan var mıdır?

Geçmiş olsun.

Sağlık maili aldığınızda rapor çıkarmadan mailde size verilecek mail adresine durumunuzu belirtirsiniz size bilgi verirler.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.