Arkadaşlar dün akşam eğitim maili düşmüş bana ama dün akşamdan beri internet erişimşm yoktu maili görmedim. Eğitim bugün sabah 9'da başlamış ben gidemedim tabi ki benim durumumda olan var mı acaba burada?
bi gun sonraya egitim maili nasil koyuluyor ? mantiksz geldi

Merhaba öncelikle umarım kuruldan güzel haberler ile gelirsiniz. 🍀 Gizlenmiş e nabız verisine hangi aşamada takıldınız acaba? Çünkü iş yeri hekimi e nabız kontrolünü adayların telefonundan yapıyor. Eğer hastane de oldu ise hastane kuruluna mı kaldınız? Şimdiden teşekkür ederim
Arkadaşlar ben de veri gizlemiştim ziyaretlerim kısmından e nabızda evet doktor telefondan bakıyor ama nasıl anladığını bilmiyorum bana e nabızdan veri gizledin mi diye sordu söylemezsen sisteme girip bakarım zaten görebiliyorum dedi tekrar e nabız sistemine girip baktı bu yüzden kurula kaldım ne üzerine detaylı bakıp sana mail atarız dediler sağlık raporu aldığınız hastane doktoru da görüyor ama o doktor benim için problem yok elverişli son bir yıldır kullanmamışsın demisti tabi ajet mülakattaki doktor kabul etmedi bu şirkette e nabıza önem veriliyor dedi sizin de bilginiz olsun.

Arkadaşlar ben de veri gizlemiştim ziyaretlerim kısmından e nabızda evet doktor telefondan bakıyor ama nasıl anladığını bilmiyorum bana e nabızdan veri gizledin mi diye sordu söylemezsen sisteme girip bakarım zaten görebiliyorum dedi tekrar e nabız sistemine girip baktı bu yüzden kurula kaldım ne üzerine detaylı bakıp sana mail atarız dediler sağlık raporu aldığınız hastane doktoru da görüyor ama o doktor benim için problem yok elverişli son bir yıldır kullanmamışsın demisti tabi ajet mülakattaki doktor kabul etmedi bu şirkette e nabıza önem veriliyor dedi sizin de bilginiz olsun.
Yani Thy de zaten önemli ama ajet de bakıyor demek istedi sanırım tabii net kararı kurul verecek doktora sorup dedi bilginize

Tekrar e nabiza girip bakti dediginiz kisimda kod ile mi girdi ? Gizledginiz veri neydi peki ?

Merhaba umarım sizde bir an önce olunca alırsınız. Aynı şeyi banada sormuştu e nabızdan veri gizledin mi diye çünkü belli tarihlerde hiç hastane ziyaret olmamıştı mesela 2017 ve 2016 yıllarında hiç veri girişi yok demişti. Ama benim gerçekten doktor ziyaretim yoktu o yüzden olumlu demişti bana. Ama öyle sorunca bende garipsedim be gerildim haklı olarak. O sıralamaya da dikkat ediyorlar benim anladıgım kadarıyla. Ama hatırladıgım kadarıyla benım e nabızıma bilgisayardan bakmamıstı. Uzunca telefonumdan inceledi ama. Diger arkadaslara referans olmasıni acısından paylasmıs olayım bende tecrubemı. Umarım herkesin istediği gibi olur

• Like
Tepkiler: Gcc
Tekrar e nabiza girip bakti dediginiz kisimda kod ile mi girdi ? Gizledginiz veri neydi peki ?
Yok hayır kod gelerek bakmadı diye hatırlıyorum belki de beni denemek için demiştir bilmiyorum ama bir tane daha gizlemişsin gördüm falan dedi. Vertigo migren diye acil girişim vardı onu söylemiştim. Sağlık kurulunda doktora sorucaz ne tür bi ilaç ona göre olumlu olumsuz karar verilecek dedi bence gizlemeyin derim girecek olanlar çünkü şuan mesaj uzuyor tam ayrıntılı yazamıyorum ama kötü bi izlenim oluyor hatta o arada mülakata giren başka bir arkadaştan duydum e nabızda gizleseydin seni geçirmezdim demiş açıkçası ben kendi adıma da olumsuz olarak yorumluyorum bunu bilginiz olsun gizlememek daha iyi o arkadaştan mesela hastaneye git tekrar kontrol ol yanıma tekrar gel demişti

Yok hayır kod gelerek bakmadı diye hatırlıyorum belki de beni denemek için demiştir bilmiyorum ama bir tane daha gizlemişsin gördüm falan dedi. Vertigo migren diye acil girişim vardı onu söylemiştim. Sağlık kurulunda doktora sorucaz ne tür bi ilaç ona göre olumlu olumsuz karar verilecek dedi bence gizlemeyin derim girecek olanlar çünkü şuan mesaj uzuyor tam ayrıntılı yazamıyorum ama kötü bi izlenim oluyor hatta o arada mülakata giren başka bir arkadaştan duydum e nabızda gizleseydin seni geçirmezdim demiş açıkçası ben kendi adıma da olumsuz olarak yorumluyorum bunu bilginiz olsun gizlememek daha iyi o arkadaştan mesela hastaneye git tekrar kontrol ol yanıma tekrar gel demişti
Demek istediğinizi anladım. Bu durumda sizin gizlediginizi kendiniz soylediginiz icin kurula birakti. Cunku kod ile sisteme giris yapmadi diyorsunuz. Sizin soylediginize gore kurula aktarmalari da enteresan. Sadece telefondan bakarak suphelendikleri durumlarda sizin itiraf etmenizi sagliyorlar anladgm kadariyla.

Tabiki kötü bi izlenim arkadaşlar neden böyle şeyler yapıyolar anlamsız Karşı tarafın güveni kırıldı gereksiz yere üstelik bu kadar ciddi ve önemli bi alan olmasıda cabası

Demek istediğinizi anladım. Bu durumda sizin gizlediginizi kendiniz soylediginiz icin kurula birakti. Cunku kod ile sisteme giris yapmadi diyorsunuz. Sizin soylediginize gore kurula aktarmalari da enteresan. Sadece telefondan bakarak suphelendikleri durumlarda sizin itiraf etmenizi sagliyorlar anladgm kadariyla.
Olabilir belki direkt olumsuz dememek için kurul demiştir biz size döneriz gibi yani arkadaşlar benim yaptığım hatayı yapmayın sadece telefondan bakıyorlar olması anlaşılmadığı anlamına gelmiyor sonuçta sivil havacılık hastanesindeki doktor bana elverişli raporu verdi geçmişimi gördü bunu sabaha kadar da tartışırım ama her şirketin kendi politikası var tabii orada yapacak bir şey yok

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.