Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ayrıca eğitimi Florya da yapsalar Sabiha Gökçen havalimanı etrafında ev tutmak pek mantıklı olmayacaktır hergün Avrupa'dan Asya'ya geçmek saatlerinizi alabilir
Bence de o ilk ki ay her şey olumlu sonuçlanırsa floryaya git gel çok sıkıntı olur oralardan ama kiraların çok daha fazla artma ihtimali de gözardı edilecek gibi değil
Arkadaşlar eğitim süresinden bahsettiklerinde lojmana çıkın oda sayısına falan bakmayın sizi rahat bir şekilde eğitim alanına yetiştirsin. Önceliğiniz bu olsun. Daha sonra konumu Sabiha Gökçen havalimanıma 10 km den yakın bir yerde seçin, 10 km dışına servis yok. Gerçi havaalanına yakın alanlarda kiralar daha yüksek, ona göre adım atın
Umarımmm olumlu olur ben hem thy hemde ajet için girdim ama dönüş almadım alamayınca da olumsuz diye düşündüm ajet için belki erken de 12 aralıkta girmiştim thy için haber gelmedi beklemedeyim ama zormuş mülakat sonrası beklemek bana göre herşey iyiydi ama tekrar tekrar kafamda oynatınca acaba hissettiremedim mi istediğimi diye düşündüm
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.