Umarımmm olumlu olur🙏🏻 ben hem thy hemde ajet için girdim ama dönüş almadım alamayınca da olumsuz diye düşündüm ajet için belki erken de 12 aralıkta girmiştim thy için haber gelmedi beklemedeyim ama zormuş mülakat sonrası beklemek bana göre herşey iyiydi ama tekrar tekrar kafamda oynatınca acaba hissettiremedim mi istediğimi diye düşündüm
Bu hissiyatı bende yaşamaya başladım bu günlerde :) çıkarken aklıma gelmeyen sorular ve verdiğim cevaplar şimdi geliyor gözümün önüne, en stresli yani da buymuş herhalde bilmiyorum. Ama egitimde seninle tanismayi gercekten çok isterim. Mutlaka haber ver bana 🙃✈️

Bu hissiyatı bende yaşamaya başladım bu günlerde :) çıkarken aklıma gelmeyen sorular ve verdiğim cevaplar şimdi geliyor gözümün önüne, en stresli yani da buymuş herhalde bilmiyorum. Ama egitimde seninle tanismayi gercekten çok isterim. Mutlaka haber ver bana 🙃✈️
Canımsın ya ne güzel dedin öyle umarım olumlu olur gerçekten de eğitimde bu stresimize güler geçeriz :)

• Like
Tepkiler: Poyraz
arkadaşlar merhaba bende 28 aralıkta ajet ingilizce ardından kurula giricem inşallah beni biraz aydınlatabilir misiniz Ne gibi sorular soruyolar ve nası cevaplar vermemiz bekleniyor

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.