Ajet Olumlu Olanlar Anadolu Yakası Ev Kiraları

admin

Admin
Moderatör
Arkadaşlar öncelikle olumlu sonuç alanlara hayırlı olsun. Bir an önce ev tutacaksanız tutmanızı öneririm. Kiralarda artışlar yaşanabilir. Bir çok personel istihdam ediliyor havalimanı çevresinde ev bulmak veya kiralamakta zorlanabilirsiniz.

Bu başlık altında anadolu yakası havalimanı çevre kira bilgilerini paylaşabilirsiniz.

jimmyhummluk

HavaPersonel.Com
çok isabetli olmuş , bende olumlu adaylardan biriyim yalnız merak ettiğim konu tecrübesiz olarak ortalama kaç bin maaş cebimize girer sizce

admin

Admin
Moderatör
çok isabetli olmuş , bende olumlu adaylardan biriyim yalnız merak ettiğim konu tecrübesiz olarak ortalama kaç bin maaş cebimize girer sizce
Yıllık ortalamaya vurursanız yeni yıl ile birlikte aylık min 35 bin olur. Asgari ücret zammından önce evinizi tutmanızı öneririm. Eğer site gibi yerlerde ev tutmayı düşünüyorsanız tutacağınız evin aidatına da dikkat edin.

Thevil

HavaPersonel.Com
Sağlık süreci de geçince tutacağım ben. Kurtköy tarafında baktığım evler 2+1 15.000/20.000 arasında değişiyor bilginiz olsun

ahmetselman

HavaPersonel.Com
Çok güzel bir başlık olmuş. Sabiha gökçen yakınlarında hangi semtlerden ev tutulabilir uyguna ve güzel olarak? Bilenler varsa yazabilir mi? Ben de olumlu sonuç aldım sağlık raporından sonra tutarım diye düşünüyorum.

Thevil

HavaPersonel.Com
Çok güzel bir başlık olmuş. Sabiha gökçen yakınlarında hangi semtlerden ev tutulabilir uyguna ve güzel olarak? Bilenler varsa yazabilir mi? Ben de olumlu sonuç aldım sağlık raporından sonra tutarım diye düşünüyorum.
Kurtköy, çamlık, harmandere, Yenişehir. Buralara bakın bence ben öyle yapıyorum

Poyraz

HavaPersonel.Com
Bence çok acele etmeyin zaten size eğitim tarihi verecekler, daha sağlık raporu istenecek. Süreç bitmiş değil henüz

Poyraz

HavaPersonel.Com
Ayrıca eğitimi Florya da yapsalar Sabiha Gökçen havalimanı etrafında ev tutmak pek mantıklı olmayacaktır hergün Avrupa'dan Asya'ya geçmek saatlerinizi alabilir

admin

Admin
Moderatör
Ayrıca eğitimi Florya da yapsalar Sabiha Gökçen havalimanı etrafında ev tutmak pek mantıklı olmayacaktır hergün Avrupa'dan Asya'ya geçmek saatlerinizi alabilir
Asgari ücret zammının ve çevredeki kiralık evlerin azalmaya başlamasının ardından kiralar çok artacaktır.

ahmetselman

HavaPersonel.Com
Bence de o ilk ki ay her şey olumlu sonuçlanırsa floryaya git gel çok sıkıntı olur oralardan ama kiraların çok daha fazla artma ihtimali de gözardı edilecek gibi değil

Poyraz

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar eğitim süresinden bahsettiklerinde lojmana çıkın oda sayısına falan bakmayın sizi rahat bir şekilde eğitim alanına yetiştirsin. Önceliğiniz bu olsun. Daha sonra konumu Sabiha Gökçen havalimanıma 10 km den yakın bir yerde seçin, 10 km dışına servis yok. Gerçi havaalanına yakın alanlarda kiralar daha yüksek, ona göre adım atın

ahmetselman

HavaPersonel.Com
Lojmanda kalma imkanımız var mı eğitim sırasında bilmiyordum ve servise binmek için de bence fazladan para vermeye gerek yok gibi

Athraxin

HavaPersonel.Com
Eğitimler havalimanında mı olacak? Floryada sanıyordum.

Cansu34

HavaPersonel.Com
Cansucum merhabaaa bekliyorum hala durmadan gmaili yeniliyorum sen ne yaptın
Umarımmm olumlu olur🙏🏻 ben hem thy hemde ajet için girdim ama dönüş almadım alamayınca da olumsuz diye düşündüm ajet için belki erken de 12 aralıkta girmiştim thy için haber gelmedi beklemedeyim ama zormuş mülakat sonrası beklemek bana göre herşey iyiydi ama tekrar tekrar kafamda oynatınca acaba hissettiremedim mi istediğimi diye düşündüm

Konuyu okuyanlar;