admin

Yönetici
Admin
31 Tem 2023
3,018
3,088
560
Arkadaşlar öncelikle olumlu sonuç alanlara hayırlı olsun. Bir an önce ev tutacaksanız tutmanızı öneririm. Kiralarda artışlar yaşanabilir. Bir çok personel istihdam ediliyor havalimanı çevresinde ev bulmak veya kiralamakta zorlanabilirsiniz.

Bu başlık altında anadolu yakası havalimanı çevre kira bilgilerini paylaşabilirsiniz.

çok isabetli olmuş , bende olumlu adaylardan biriyim yalnız merak ettiğim konu tecrübesiz olarak ortalama kaç bin maaş cebimize girer sizce

çok isabetli olmuş , bende olumlu adaylardan biriyim yalnız merak ettiğim konu tecrübesiz olarak ortalama kaç bin maaş cebimize girer sizce
Yıllık ortalamaya vurursanız yeni yıl ile birlikte aylık min 35 bin olur. Asgari ücret zammından önce evinizi tutmanızı öneririm. Eğer site gibi yerlerde ev tutmayı düşünüyorsanız tutacağınız evin aidatına da dikkat edin.

Sağlık süreci de geçince tutacağım ben. Kurtköy tarafında baktığım evler 2+1 15.000/20.000 arasında değişiyor bilginiz olsun

Çok güzel bir başlık olmuş. Sabiha gökçen yakınlarında hangi semtlerden ev tutulabilir uyguna ve güzel olarak? Bilenler varsa yazabilir mi? Ben de olumlu sonuç aldım sağlık raporından sonra tutarım diye düşünüyorum.

Çok güzel bir başlık olmuş. Sabiha gökçen yakınlarında hangi semtlerden ev tutulabilir uyguna ve güzel olarak? Bilenler varsa yazabilir mi? Ben de olumlu sonuç aldım sağlık raporından sonra tutarım diye düşünüyorum.
Kurtköy, çamlık, harmandere, Yenişehir. Buralara bakın bence ben öyle yapıyorum

• Like
Tepkiler: ahmetselman
Bence çok acele etmeyin zaten size eğitim tarihi verecekler, daha sağlık raporu istenecek. Süreç bitmiş değil henüz

Ayrıca eğitimi Florya da yapsalar Sabiha Gökçen havalimanı etrafında ev tutmak pek mantıklı olmayacaktır hergün Avrupa'dan Asya'ya geçmek saatlerinizi alabilir

Ayrıca eğitimi Florya da yapsalar Sabiha Gökçen havalimanı etrafında ev tutmak pek mantıklı olmayacaktır hergün Avrupa'dan Asya'ya geçmek saatlerinizi alabilir
Asgari ücret zammının ve çevredeki kiralık evlerin azalmaya başlamasının ardından kiralar çok artacaktır.

• Like
Tepkiler: Poyraz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.