AJET Ajet Mülakat Sonucu

• Konbuyu başlatan Umutlu
  • Başlangıç tarihi
U

Umutlu

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Forumdaki diğer konuşmalarda 13/14 Aralıkta mülakata girip mail alan var, burda alan var mı 7/8 Aralıktan itibaren. Ben çok gerilmeye başladım😢😢

J

jimmyhummluk

HavaPersonel.Com
Değerli Adayımız,

Kabin memurluğu değerlendirme süreciniz devam etmektedir.

Sürecimizin devamında sizlerden belge talebimiz bulunmaktadır. Aşağıda belirtilen belgeleri 04/01/2024 Perşembe günü saat 16:00’a kadar bu e-postaya cevaben gönderebilirsiniz. Belgelerin tamamı E-Devlet üzerinden alınabilmektedir.
Yani bizde olumlu sonuçlandığı yazıyordu değiştirmiş olabilirler belkide bizde sizin gibiyiz hala sağlık maili bekliyoruz

U

Umutlu

Değerli Adayımız,

Kabin memurluğu değerlendirme süreciniz devam etmektedir.

Sürecimizin devamında sizlerden belge talebimiz bulunmaktadır. Aşağıda belirtilen belgeleri 04/01/2024 Perşembe günü saat 16:00’a kadar bu e-postaya cevaben gönderebilirsiniz. Belgelerin tamamı E-Devlet üzerinden alınabilmektedir.
Siz şu an bir yerde çalışıyor muydunuz?

B

B777F18

Forumdaki diğer konuşmalarda 13/14 Aralıkta mülakata girip mail alan var, burda alan var mı 7/8 Aralıktan itibaren. Ben çok gerilmeye başladım😢😢
Ben de hala bekliyorum ve ben de gerilmeye başladım 7 aralıkta girdim tık yok ama 13 aralıkta girenlere onay gelmiş hep 😭😭

Y

Yigitisk

HavaPersonel.Com
ben ankaradan girdim 25 yaşındayım aktif olarak çalışıyor gözüküyorum 11 aralıkta girdim umarım bu mülakat olumlu demektir.

D

duygu25

Bu arada bu olay birtek benim başıma geldi sanıyordum. 2 kişiye olduysa daha büyük sıkıntı ama en azından yalnız kalmadım 😅. Sonuç maili yerine bu naili atıp bizi unutmuş olma ihtimalleri var bu arada beni asıl üzen de o. İletişim kurabileceğim bir telefon vs. de bulamadım ne yaparız nasıl yaparız bu işi. ( Ben işlerin böyle yanlışlıklara vurulduğunu öğrenince çok üzülmüştüm. Sana da çok geçmiş olsun demek ki bahtsızlığın benim gibi nam salmış senin de 😅)
@Furkan Papakçı bence kesin oyle oldu bize :D olumlu yerine, 2. kez mulakat maili aldik bence :) 0 (312) 590 19 07 bu numaraya veya gelen maile yanit olarak yazilip sorulabilir. telefonla ulasamadim ben henuz yarin tekrar deniyecegim. tum asamalarin cok gzl gecmisti. sizinde tecrubesiz dimi ? yas kacti buarada aktif baska iste calisiomusunuz ? bu yuzden yedekte fln miyiz acaba :/ bizden baska var mi yeni baslik acalim 😂

A

Athraxin

Acaba erkeklere mi dönüş yapıyorlar önce
Öncelikle meseleleri cinsiyetçi bir çerçeveden incelemek yerine daha objektif olarak değerlendirebileceğinizi söylemek isterim.
*Ben de bu durumu sorguladığımda bu işin tamamen rastgele olduğuna dair ve kurulda alınan puanlar bazında olduğuna dair 2 tane güçlü bilgi öğrendim. Aynı şekilde forumda biraz gezerseniz kadınların da olumlu-olumsuz dönüş aldığına dair birçok yorum okuyabilirsiniz. Rahat olun er ya da geç o mesaj gelir.*

U

Umutlu

Öncelikle meseleleri cinsiyetçi bir çerçeveden incelemek yerine daha objektif olarak değerlendirebileceğinizi söylemek isterim.
*Ben de bu durumu sorguladığımda bu işin tamamen rastgele olduğuna dair ve kurulda alınan puanlar bazında olduğuna dair 2 tane güçlü bilgi öğrendim. Aynı şekilde forumda biraz gezerseniz kadınların da olumlu-olumsuz dönüş aldığına dair birçok yorum okuyabilirsiniz. Rahat olun er ya da geç o mesaj gelir.*
Tabi ki puanlamaya göre yapıldığının bilincindeyim sonuçta yazı tura atmıyorlar. Dün forumda denk geldiğim olumlu mail alan 4/5 yorum sahibinin erkek olması ve alınacak host ve hostes kontenjanlarının farklı olması nedeniyle acaba değerlendirmeye önce erkeklerden mi başladılar diye düşündüm. Yoksa bir ayrımcılık yaptığım yok. Nasıl tecrübeli tecrübesiz diye ayrılıyorsak host ve hostes adayı diye de ayrılıyoruz.

A

ayten

Tabi ki puanlamaya göre yapıldığının bilincindeyim sonuçta yazı tura atmıyorlar. Dün forumda denk geldiğim olumlu mail alan 4/5 yorum sahibinin erkek olması ve alınacak host ve hostes kontenjanlarının farklı olması nedeniyle acaba değerlendirmeye önce erkeklerden mi başladılar diye düşündüm. Yoksa bir ayrımcılık yaptığım yok. Nasıl tecrübeli tecrübesiz diye ayrılıyorsak host ve hostes adayı diye de ayrılıyoruz.
Evet hepsi de erkekti yazanların

A

Athraxin

Evet hepsi de erkekti yazanların
Değil olumlu dönüş alan kadinlar da var. Ki bu forumu istatiksel olarak ölçü araci kullanmayı mantıklı bulmuyorum. Ancak sizin fikrinizdir saygi duyarim.

A

adjiş

HavaPersonel.Com
8 Aralıkta mülakatım vardı ama hala olumlu ya da olumsuz bir dönüş yok

T

tomadeira

HavaPersonel.Com
8 Aralıkta mülakatım vardı ama hala olumlu ya da olumsuz bir dönüş yok
Ben de 6 aralıkta o iki hanımefendi ile görüştüm. Konulmaları nazik, pozitiflerdi. Henüz ben de dönüş almadım.

H

HCanATAM

HavaPersonel.Com
8 Aralıkta İngilizce ve Kurul mülakatına girdim halen daha hiçbir olumlu olumsuz sonuç gelmedi bu tarihlere yakın mülakatlara girişte sonuç alan oldu mu? (Tecrübesiz)
6 Aralıkta girdim henüz bi sonuç yok ortada malesef. Her gün heyecanla mailimi açıp bakıyorum 😂

H

Havacıorg

HavaPersonel.Com
Olumlu sonuçlanan herkesi tebrik ederim bir bilgi paylaşmak istiyorum
Eğitim sınıfını ingilizce yapıyorlarmış arkadaşlar hazırlıklı olun.

Konuyu okuyanlar;