U
Umutlu
Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Forumdaki diğer konuşmalarda 13/14 Aralıkta mülakata girip mail alan var, burda alan var mı 7/8 Aralıktan itibaren. Ben çok gerilmeye başladım

Yani bizde olumlu sonuçlandığı yazıyordu değiştirmiş olabilirler belkide bizde sizin gibiyiz hala sağlık maili bekliyoruzDeğerli Adayımız,
Kabin memurluğu değerlendirme süreciniz devam etmektedir.
Sürecimizin devamında sizlerden belge talebimiz bulunmaktadır. Aşağıda belirtilen belgeleri 04/01/2024 Perşembe günü saat 16:00’a kadar bu e-postaya cevaben gönderebilirsiniz. Belgelerin tamamı E-Devlet üzerinden alınabilmektedir.
Siz şu an bir yerde çalışıyor muydunuz?Değerli Adayımız,
Kabin memurluğu değerlendirme süreciniz devam etmektedir.
Sürecimizin devamında sizlerden belge talebimiz bulunmaktadır. Aşağıda belirtilen belgeleri 04/01/2024 Perşembe günü saat 16:00’a kadar bu e-postaya cevaben gönderebilirsiniz. Belgelerin tamamı E-Devlet üzerinden alınabilmektedir.
hayırSiz şu an bir yerde çalışıyor muydunuz?
Acaba neye göre gönderiyorlar mailleri ben 8 aralıkta girdim mülakata, neyse siz bizden bir adım öne geçtiniz, hayırlısı olsun darısı başımıza
Ben de hala bekliyorum ve ben de gerilmeye başladım 7 aralıkta girdim tık yok ama 13 aralıkta girenlere onay gelmiş hepForumdaki diğer konuşmalarda 13/14 Aralıkta mülakata girip mail alan var, burda alan var mı 7/8 Aralıktan itibaren. Ben çok gerilmeye başladım![]()
Acaba erkeklere mi dönüş yapıyorlar önceBen de hala bekliyorum ve ben de gerilmeye başladım 7 aralıkta girdim tık yok ama 13 aralıkta girenlere onay gelmiş hep![]()
Anlamadım ki ben de ya da başka illerden başvuranlara sonra mı dönüş oluyor ki ben antalyadan gitmiştimAcaba erkeklere mi dönüş yapıyorlar önce
@Furkan Papakçı bence kesin oyle oldu bizeBu arada bu olay birtek benim başıma geldi sanıyordum. 2 kişiye olduysa daha büyük sıkıntı ama en azından yalnız kalmadım. Sonuç maili yerine bu naili atıp bizi unutmuş olma ihtimalleri var bu arada beni asıl üzen de o. İletişim kurabileceğim bir telefon vs. de bulamadım ne yaparız nasıl yaparız bu işi. ( Ben işlerin böyle yanlışlıklara vurulduğunu öğrenince çok üzülmüştüm. Sana da çok geçmiş olsun demek ki bahtsızlığın benim gibi nam salmış senin de
)
Öncelikle meseleleri cinsiyetçi bir çerçeveden incelemek yerine daha objektif olarak değerlendirebileceğinizi söylemek isterim.Acaba erkeklere mi dönüş yapıyorlar önce
Tabi ki puanlamaya göre yapıldığının bilincindeyim sonuçta yazı tura atmıyorlar. Dün forumda denk geldiğim olumlu mail alan 4/5 yorum sahibinin erkek olması ve alınacak host ve hostes kontenjanlarının farklı olması nedeniyle acaba değerlendirmeye önce erkeklerden mi başladılar diye düşündüm. Yoksa bir ayrımcılık yaptığım yok. Nasıl tecrübeli tecrübesiz diye ayrılıyorsak host ve hostes adayı diye de ayrılıyoruz.Öncelikle meseleleri cinsiyetçi bir çerçeveden incelemek yerine daha objektif olarak değerlendirebileceğinizi söylemek isterim.
*Ben de bu durumu sorguladığımda bu işin tamamen rastgele olduğuna dair ve kurulda alınan puanlar bazında olduğuna dair 2 tane güçlü bilgi öğrendim. Aynı şekilde forumda biraz gezerseniz kadınların da olumlu-olumsuz dönüş aldığına dair birçok yorum okuyabilirsiniz. Rahat olun er ya da geç o mesaj gelir.*
Evet hepsi de erkekti yazanlarınTabi ki puanlamaya göre yapıldığının bilincindeyim sonuçta yazı tura atmıyorlar. Dün forumda denk geldiğim olumlu mail alan 4/5 yorum sahibinin erkek olması ve alınacak host ve hostes kontenjanlarının farklı olması nedeniyle acaba değerlendirmeye önce erkeklerden mi başladılar diye düşündüm. Yoksa bir ayrımcılık yaptığım yok. Nasıl tecrübeli tecrübesiz diye ayrılıyorsak host ve hostes adayı diye de ayrılıyoruz.
Evet hepsi de erkekti yazanların
Değil olumlu dönüş alan kadinlar da var. Ki bu forumu istatiksel olarak ölçü araci kullanmayı mantıklı bulmuyorum. Ancak sizin fikrinizdir saygi duyarim.Tabi ki puanlamaya göre yapıldığının bilincindeyim sonuçta yazı tura atmıyorlar. Dün forumda denk geldiğim olumlu mail alan 4/5 yorum sahibinin erkek olması ve alınacak host ve hostes kontenjanlarının farklı olması nedeniyle acaba değerlendirmeye önce erkeklerden mi başladılar diye düşündüm. Yoksa bir ayrımcılık yaptığım yok. Nasıl tecrübeli tecrübesiz diye ayrılıyorsak host ve hostes adayı diye de ayrılıyoruz.
Kurulda iki güleryüzlü beyefendi vardı. 10.30 grubunda girmiştimKurulunuza giren kapalı bir hanımefendi mi ? Saat kaç Grubu sizinki? teşekkürler.
Benim girdiğim kurulda kapalı bir hanımefendi ve bir hanımefendi daha vardı, sizde mi aynı kurula girdiniz?Kurulunuza giren kapalı bir hanımefendi mi ? Saat kaç Grubu sizinki? teşekkürler.
Ben de 6 aralıkta o iki hanımefendi ile görüştüm. Konulmaları nazik, pozitiflerdi. Henüz ben de dönüş almadım.8 Aralıkta mülakatım vardı ama hala olumlu ya da olumsuz bir dönüş yok
6 Aralıkta girdim henüz bi sonuç yok ortada malesef. Her gün heyecanla mailimi açıp bakıyorum8 Aralıkta İngilizce ve Kurul mülakatına girdim halen daha hiçbir olumlu olumsuz sonuç gelmedi bu tarihlere yakın mülakatlara girişte sonuç alan oldu mu? (Tecrübesiz)