Selamlar herkese 8 Aralıkta mülakata girdim ama maalesef hala olumlu ya da olumsuz dönüş gelmedi benim gibi 8 aralıkta ya da daha önce girip dönüş almayan var mı acaba? Kaç gün geçti ve hala dönüş olmaması beni geriyor olumsuz oldu düşüncesine kapılıyorum. 8 aralıkta ya da daha sonra girip olumlu mail alan var mı acaba ?
4'ünde girdim ama dönüş olmadı.

Sanırım bu gün son mülakat günüydü başka mülakatı olan var mı? Yoksa genel bir değerlendirme yapıp sıralamaya göre olumlu olumsuz dönüş yaparlar, ilk etapta online sözlü kurul mülakatında belirli bir seviyenin üstünde olanları çağırdılar kalanların arasında da bir sıralama yapıp dönüş yapacaklardır (şahsi düşüncem)

ben de hala bekliyorum , forumdaki diğer yorumlardan anladığım en son Aralık 4/5 e dönmüşler. Kasım ayı ve 5 Aralık tarih aralığını 14 aralık civarı dönmüşler . Herhalde Ocak ikinci hafta gibi de bize dönerler.

Arkadaşlar merhabalar mülakatı sonuçları 6 aralığa kadar gönderildi. Fakat tüm adaylara değil. Değerlendirme sonuçları için öncelik bu tarihlerde, (7 Aralık'ta ve sonrasında katılan adaylar için.) Onun için endişe etmeyin. Eli kulağındadır.

• Like
Tepkiler: ayten

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.