Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Thy başvuru yapın hala açık başvuruya bir de orada deneyin şansınızı kafanıza koyduğunuz her şeyi başaracağınızı unutmayın hem o güne kadar çok iyi hazırlanırsınız her gün çalışırsanız belki de bunun olmaması sizin için artıdır belki de en iyisi olacak Thy olacak bence şansınızı deneyin öyle bardağın boş tarafına bakılmaz hemen sevgilerle..
Evet bu maalesef sorun bugünkü Hafendi de çok hızlı konuştu hiç bişey anlamadım normalde cevap verebileceğim sorulardı ve kolaydı yani max 4 soru sorup çıkarıyorlar ama ben anlayamadım 2 kişi de erkekti umarım onlara denk gelirsiniz onlar çok daha iyiydi ve çoğu kişi olumlu oldu onlarda hanfendi ye denk gelirseniz de sakince dinlemeye çalışın
Evet bu maalesef sorun bugünkü Hafendi de çok hızlı konuştu hiç bişey anlamadım normalde cevap verebileceğim sorulardı ve kolaydı yani max 4 soru sorup çıkarıyorlar ama ben anlayamadım 2 kişi de erkekti umarım onlara denk gelirsiniz onlar çok daha iyiydi ve çoğu kişi olumlu oldu onlarda hanfendi ye denk gelirseniz de sakince dinlemeye çalışın
ay thyde de iki tane hanımefendi vardı benim girdiğim odaya girenlerin sonucu hep olumsuz oldu ama diğer odadan çıkanlar geçti umarım dediğiniz kişiler denk gelir
ay thyde de iki tane hanımefendi vardı benim girdiğim odaya girenlerin sonucu hep olumsuz oldu ama diğer odadan çıkanlar geçti umarım dediğiniz kişiler denk gelir
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.