Hayırlısı olur inşallah geçirirler diye düşünüyorum sakin olunduğu sürece personel ihtiyaçları var diye biliyorum
Bir daha alım açarlar inşallah :( ben olumsuz olduğu için çok üzüldüm alım olursa başvurmayı düşünüyorum ve evet sakin olunursa sorular da anlaşılabilir

• Like
Tepkiler: gizli
Bende İngilizce mülakattan çok korkuyordum ama sakin kalarak belki dinlenilirse cevapl

bana ilk önce kendini tanıt dedi ama çok farklı bir soru kalıbıyla sordu ben anlamadım başta tekrar sordu sonra anladım üniversiteden mezun olduktan sonra ne yapmayı düşünüyorsun dedi ve iş yerindeki sorumlulukların neler dedi. Boy kilo ölçümünde ben sınırda çıktım maalesef ama sorun etmediler geçtim yani boy kilo orantılı olması gerekiyor benim boyum 168 çıktı kilom 64 65 civarı
anladım çok teşekkür ederim bilgilendirmen için umarım her şey gönlünce olur senin de

• Like
Tepkiler: damlammr
Bende İngilizce mülakattan çok korkuyordum ama sakin kalarak belki dinlenilirse cevapl

bana ilk önce kendini tanıt dedi ama çok farklı bir soru kalıbıyla sordu ben anlamadım başta tekrar sordu sonra anladım üniversiteden mezun olduktan sonra ne yapmayı düşünüyorsun dedi ve iş yerindeki sorumlulukların neler dedi. Boy kilo ölçümünde ben sınırda çıktım maalesef ama sorun etmediler geçtim yani boy kilo orantılı olması gerekiyor benim boyum 168 çıktı kilom 64 65 civarı olması gerekiyormuş
Kurul mülakatı da olumlu olunca sonuç direkt geliyor mu olumlu diye yani ne zaman yaptıracaksınız sağlık testini vs ben uzak memleketten geldim olumlu olursa hemen yaptırıp gitmem gerekiyor çünkü finallerim başlıyor son senem bir de

Ya ben çok endişeliyim boy ve kiloda boyum 166 kilom 49 sorun olur mu sizce direkt elenir miyim
Yani sorun olmayabilir çünkü biraz eksik ölçüyor zaten boy kilo ben 170 im sanıyordum 167.8 çıktım seninde boyuna göre kilon ideal olabilir

Kurul mülakatı da olumlu olunca sonuç direkt geliyor mu olumlu diye yani ne zaman yaptıracaksınız sağlık testini vs ben uzak memleketten geldim olumlu olursa hemen yaptırıp gitmem gerekiyor çünkü finallerim başlıyor son senem bir de
bildiğim kadarıyla 1 hafta içinde dönüş yapıyorlarmış sağlık raporunu 2 gün içinde istiyorlar diye duydum sonra eğitim tarihi veriyorlar galiba

• Like
Bir daha alım açarlar inşallah :( ben olumsuz olduğu için çok üzüldüm alım olursa başvurmayı düşünüyorum ve evet sakin olunursa sorular da anlaşılabilir
Thy başvuru yapın hala açık başvuruya bir de orada deneyin şansınızı kafanıza koyduğunuz her şeyi başaracağınızı unutmayın hem o güne kadar çok iyi hazırlanırsınız her gün çalışırsanız belki de bunun olmaması sizin için artıdır belki de en iyisi olacak Thy olacak bence şansınızı deneyin öyle bardağın boş tarafına bakılmaz hemen sevgilerle..

Cevap 10 gün sonra geliyormuş kuruldan sonra

• Like
daha önce thy denemiştim olmadı inşallah bu olur oradaki hanımefendi o kadar hızlı konuştu ki hiçbir şey anlamamistim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.