AJET Ajet Kabin Memuru Mulakat Deneyimleri

• Konbuyu başlatan ecemka
  • Başlangıç tarihi
E

ecemka

HavaPersonel.Com
merhaba arkadaslar haftaya mulakatim olacak deneyimlerinizi cok merak ediyorum. benim gibi mulakata girecek arkadaslara da faydali olmasi acisindan bu konu altina mulakat tecrubelerinizi yazabilirseniz cok mutlu olurum. herkese basarilar

G

gezgin kuzel

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar mülakata girenler geçmiş olsun. Deneyimlerinizi paylaşmanız bizim için çok değerli şimdiden teşekkürler 😊

S

ShiningStar

HavaPersonel.Com
En önemlisi sağlık herseyi geçebilirsiniz ama tam alındım işe başlıyorum dersiniz, sağlıktan çok basit bir muayene geçmişiniz ya da ilacınız varsa gözünüzün yaşına bakmıyorlar, o yüzden siz siz olun sağlık raporuna 12 bin TL ödemeden önce iyice hastalıklarıniza, e nabziniza iyi bakın öne göre aksiyon alın.

S

ShiningStar

HavaPersonel.Com
merhaba arkadaslar haftaya mulakatim olacak deneyimlerinizi cok merak ediyorum. benim gibi mulakata girecek arkadaslara da faydali olmasi acisindan bu konu altina mulakat tecrubelerinizi yazabilirseniz cok mutlu olurum. herkese basarilar
Kendin gibi ol, net ol cümleleri çok uzatma ya da ağzında geveleme bunlar önemli, samimiyetin geçsin onlara, yapmacık olmamaya çalış.

T

tuğbakgn

HavaPersonel.Com
merhaba arkadaşlar birkaç gün önce mülakat planlama maili geldi fakat ben tarihi seçmedim şimdi tekrardan tarihi açmışlar seçilen tarihte mi çağırıyorlar yoksa ondan sonra mı ve şu an seçmesem tekrar davet maili gelir mi bilgisi olan yardımcı olabilir mi

E

ecemka

HavaPersonel.Com
En önemlisi sağlık herseyi geçebilirsiniz ama tam alındım işe başlıyorum dersiniz, sağlıktan çok basit bir muayene geçmişiniz ya da ilacınız varsa gözünüzün yaşına bakmıyorlar, o yüzden siz siz olun sağlık raporuna 12 bin TL ödemeden önce iyice hastalıklarıniza, e nabziniza iyi bakın öne göre aksiyon alın.
ne tanisi vardi acaba sizde

G

gizli

HavaPersonel.Com
Kulak zarının yırtık olması sorun yaratır mı acaba ? Sonuçta en ufak darbede yırtılabilen bir şey çoğu hostes basınçtan dolayı bu durumu yaşıyordur bence

T

tuğbakgn

HavaPersonel.Com
mülakat bilgilendirme maili geldi mi acaba seçtiğiniz tarihten kaç gün öncesi ya da sonrası

S

ShiningStar

HavaPersonel.Com
İşte tanım yoktu, sadece diz mr çektirmiştim hafif bir zedelenme ne bağlarimda yırtık var ne birsey var kendileri de problem değil dedi ama kurula bıraktı, bana tiroid başlangıcı tarzı bir tanı var dedi doktor ama aile hekimim e nabzımı incelediğinde öyle birseyiniz yok dedi bana anlamadım gitti. Neyden kurula kaldığımı inanın tam olarak anlayamadım

S

susuu

HavaPersonel.Com
merhaba ajet mülakatında bu hafta mülakata girenler size sorulan soruları ve süreci anlatabilir misiniz acaba haftaya mülakata girecek adaylar için 🙏🏻

E

ecemka

HavaPersonel.Com
maili atabilir misiniz rica etsem
AJet firması tarafından üzerinize yeni bir mülakat atandı.

Mülakat Tarihi: 13 Mayıs 2024 Pazartesi 15:00
Mülakat Adresi: THY Teknoloji A.Ş. Küçükçamlıca Mah. Üçpınarlar Cad. No:104/1 Üsküdar 34696 - İSTANBUL / TÜRKİYE

T

tuğbakgn

HavaPersonel.Com
AJet firması tarafından üzerinize yeni bir mülakat atandı.

Mülakat Tarihi: 13 Mayıs 2024 Pazartesi 15:00
Mülakat Adresi: THY Teknoloji A.Ş. Küçükçamlıca Mah. Üçpınarlar Cad. No:104/1 Üsküdar 34696 - İSTANBUL / TÜRKİYE
ayy umarım güzel geçer ben de 14 mayısta gidiyorum mülakat sonrası yazabilir misiniz nasıl geçtiğini

T

tuğbakgn

HavaPersonel.Com
Aa benimki de 8🥺🥺🥺istanbulda mısınız yoksa başka şehirden mi geleceksiniz
maalesef başka sehirden geleceğim o yüzden 1 gün önceden yola çıkacağım siz nereden geleceksiniz?

Konuyu okuyanlar;