merhaba arkadaslar haftaya mulakatim olacak deneyimlerinizi cok merak ediyorum. benim gibi mulakata girecek arkadaslara da faydali olmasi acisindan bu konu altina mulakat tecrubelerinizi yazabilirseniz cok mutlu olurum. herkese basarilar
Kendin gibi ol, net ol cümleleri çok uzatma ya da ağzında geveleme bunlar önemli, samimiyetin geçsin onlara, yapmacık olmamaya çalış.merhaba arkadaslar haftaya mulakatim olacak deneyimlerinizi cok merak ediyorum. benim gibi mulakata girecek arkadaslara da faydali olmasi acisindan bu konu altina mulakat tecrubelerinizi yazabilirseniz cok mutlu olurum. herkese basarilar
ne tanisi vardi acaba sizdeEn önemlisi sağlık herseyi geçebilirsiniz ama tam alındım işe başlıyorum dersiniz, sağlıktan çok basit bir muayene geçmişiniz ya da ilacınız varsa gözünüzün yaşına bakmıyorlar, o yüzden siz siz olun sağlık raporuna 12 bin TL ödemeden önce iyice hastalıklarıniza, e nabziniza iyi bakın öne göre aksiyon alın.
Kulak zarının yırtık olması sorun yaratır mı acaba ? Sonuçta en ufak darbede yırtılabilen bir şey çoğu hostes basınçtan dolayı bu durumu yaşıyordur bencene tanisi vardi acaba sizde
mülakat bilgilendirme maili geldi mi acaba seçtiğiniz tarihten kaç gün öncesi ya da sonrasımerhaba arkadaslar haftaya mulakatim olacak deneyimlerinizi cok merak ediyorum. benim gibi mulakata girecek arkadaslara da faydali olmasi acisindan bu konu altina mulakat tecrubelerinizi yazabilirseniz cok mutlu olurum. herkese basarilar
evet mail geldi sectigim tarihi ve saati verdilermülakat bilgilendirme maili geldi mi acaba seçtiğiniz tarihten kaç gün öncesi ya da sonrası
İşte tanım yoktu, sadece diz mr çektirmiştim hafif bir zedelenme ne bağlarimda yırtık var ne birsey var kendileri de problem değil dedi ama kurula bıraktı, bana tiroid başlangıcı tarzı bir tanı var dedi doktor ama aile hekimim e nabzımı incelediğinde öyle birseyiniz yok dedi bana anlamadım gitti. Neyden kurula kaldığımı inanın tam olarak anlayamadımne tanisi vardi acaba sizde
maili atabilir misiniz rica etsemevet mail geldi sectigim tarihi ve saati verdiler
AJet firması tarafından üzerinize yeni bir mülakat atandı.maili atabilir misiniz rica etsem
ayy umarım güzel geçer ben de 14 mayısta gidiyorum mülakat sonrası yazabilir misiniz nasıl geçtiğiniAJet firması tarafından üzerinize yeni bir mülakat atandı.
Mülakat Tarihi: 13 Mayıs 2024 Pazartesi 15:00
Mülakat Adresi: THY Teknoloji A.Ş. Küçükçamlıca Mah. Üçpınarlar Cad. No:104/1 Üsküdar 34696 - İSTANBUL / TÜRKİYE
umarim!!! yazarim tabiki size de bol sansayy umarım güzel geçer ben de 14 mayısta gidiyorum mülakat sonrası yazabilir misiniz nasıl geçtiğini
Merhabalar benim de 14 mayısta saat kaçta acaba randevunuzayy umarım güzel geçer ben de 14 mayısta gidiyorum mülakat sonrası yazabilir misiniz nasıl geçtiğini
8 de benimki sizinki kaçtaMerhabalar benim de 14 mayısta saat kaçta acaba randevunuz
Aa benimki de 88 de benimki sizinki kaçta
maalesef başka sehirden geleceğim o yüzden 1 gün önceden yola çıkacağım siz nereden geleceksiniz?Aa benimki de 8istanbulda mısınız yoksa başka şehirden mi geleceksiniz
acaba tarihte değişiklik olur muAa benimki de 8istanbulda mısınız yoksa başka şehirden mi geleceksiniz