A evet mesela partner kaydedip sisteme ona da aynı indirimler ile bilet alabiliyorsunuz evli olmanıza gerek yok. Thy ve lutfansadan bilet hakkınız var dediğiniz gibi unutmuşum yazmayı :) beyaz saçları boyama zorunluluğu yok, oje rengine dair karışılmıyo artık. Topuz zorunluluğu yok atkuyruğu yapılabiliyor. Deneyimsizlere küçük şeyler gibi gelebilir ama cidden büyük rahatlık :)
Büyük rahatlık olmaz mı, üniforma kurallarının güzelliği kalp ben 🫠 keşke AJet te böyle yapsalar en azından bu esnekliği sağlasalar😄 gerçi AJet uniformalarıda çok beğenilmesede bence rahat, uçak içinde kullanım için kullanışlı gözüküyor. Uçmaya başladıktan sonra ne demek olduğunu anlayacak arkadaşlar

• Like
Tepkiler: BA9
Çift maaş yok ancak dilerseniz maaşınızı euro ile alabiliyorsunuz bu büyük artı birikim yapmak isteyenler için. Yapılan satışın %10 u kabine ait 4 e bölünüyor. Stb (nöbet) evde tutuluyor ki bu büyük artı. Yatı ücretleri yurtdışı içinde domestik içinde baya güzel. Hiç bir şirkette yoktur sunexpress ekiplere spor ayakkabı veriyor. Maaşı söylemek şık olmaz burada ama 60 bin değildi hani :)
Bildiğim kadarıyla sunexte yurtdışı yatı çok seyrek oluyormuş Biri söylemişti bunu Doğru mu

Sunex’te çalışan ve yakın zamanda giren tanıdıklarım var, 48-55 bin tl arası max. Kazanıldığını söylemişlerdi yeni giren bir kabin memurunun. Ama yan hakları çok güzeldir sunex’in bildiğim kadarıyla, Lufthansa dan da bilet kullanabiliyorsunuz mesela thy’nin yanısıra. Hatta seçtiğiniz bir arkadaşınıza bile kullandırtma seçeneği vardı, kızların saçlarını istediği şekilde at kuyruğu vs yapması, yatılarda tam harcirah almaları gibi
tesekkurler genel bilgi icin cok faydali olduu, sunex de guzelmis maasi gayet iyi turkiye geneline gore. sartlari da iyi guzel alternatif olur. ajet in formalari cok kotu hic klas degil :(

tesekkurler genel bilgi icin cok faydali olduu, sunex de guzelmis maasi gayet iyi turkiye geneline gore. sartlari da iyi guzel alternatif olur. ajet in formalari cok kotu hic klas degil :(
Tk nın babanne uniformalarından bence daha iyi ya 😁 Ve keple günü geçirmek bence çok bunaltıcı hele uçuşlarda zaten sürekli eğil kalk kullanışlı değil ama bu Ajet gayet kullanışlı yapmış ben çalışırkenki konforu da düşünüyorum ayriyetten ondan

• Like
Tepkiler: bsrajet
Tk nın babanne uniformalarından bence daha iyi ya 😁 Ve keple günü geçirmek bence çok bunaltıcı hele uçuşlarda zaten sürekli eğil kalk kullanışlı değil ama bu Ajet gayet kullanışlı yapmış ben çalışırkenki konforu da düşünüyorum ayriyetten ondan
Ben sunexpressinkine benzettim kesim olarak tek fark gömlek yakaları sunexle :) kesimler güzel tek dileğim üniformaların azıcık pamuklu olması :D ben antala base çalışıyodum ter kokmayacağım diye yumoş kıyafet spreyi elime yapışıyodu :D

• Like
Tepkiler: duygu25
Bildiğim kadarıyla sunexte yurtdışı yatı çok seyrek oluyormuş Biri söylemişti bunu Doğru mu
Doğru :) 3 yıldır çalışıp yurtdışında 1 defa yatı yapmış insanlar gördüm. Ama yatıya özenmeyin inanın düşündüğünüz gibi bir şey değil. Parası batsın keşke evimde uyusaydım diyo herkes :D

• Like
Tepkiler: Sierra
Ben sunexpressinkine benzettim kesim olarak tek fark gömlek yakaları sunexle :) kesimler güzel tek dileğim üniformaların azıcık pamuklu olması :D ben antala base çalışıyodum ter kokmayacağım diye yumoş kıyafet spreyi elime yapışıyodu :D
🤣 Ben de öyleydim, şu yıkama gerektirmeden temizlik etkisi verenlerle doluydu uçuş çantam sürekli çıkarıp çıkarıp kullanma ve dalinle kolonyalanma faslı 😂 evet dediğiniz gibi pamuklu olursa dokusu da gayet kullanışlı olur Vakko ile çalışır ya tk uzun süredir, acaba bu Ajet in yeni üniformalarıda mı Vakko tasarımı? Çok özellikli bir şey değil evet ama eğer Vakko tasarlamışsa özel olarak kumaş kalitesi iyi olacaktır diye tahmin ediyorum.

🤣 Ben de öyleydim, şu yıkama gerektirmeden temizlik etkisi verenlerle doluydu uçuş çantam sürekli çıkarıp çıkarıp kullanma ve dalinle kolonyalanma faslı 😂 evet dediğiniz gibi pamuklu olursa dokusu da gayet kullanışlı olur Vakko ile çalışır ya tk uzun süredir, acaba bu Ajet in yeni üniformalarıda mı Vakko tasarımı? Çok özellikli bir şey değil evet ama eğer Vakko tasarlamışsa özel olarak kumaş kalitesi iyi olacaktır diye tahmin ediyorum.
Ay hadi inşallah :D sanki işi aldım da üniformalar kaldı :D

Merhabalar,

Geçtiğimiz günlerde AJet tecrübesiz kabin memuru İstanbul base için teklif geldi. Gönderdikleri teklifi işi bilen birilerine hesaplattım ve kendimce bazı hesaplae yaptım. Şu an 2024 zammı bekleniyor ve %50 gibi bir beklenti var. Bu zamı da hesaplamalarıma ekleyince maksimum 60.000 tl gibi bir ücret çıkıyor aylık. Şimdi benim merak ettiğim şey şu bu parayı zaten 2024 zamlarıyla birlikte birçok memur, beyaz yaka, polis, hemşire vb. meslek grupları alıyor olacak. Bu durumda kabin memurluğunun nasıl bir avantajı oluyor ücret olarak? Ben kabin memurluğunu yüksek ücret kazanıp iyi hayat standartları olan bir meslek grubu olarak biliyordum ve bu yüzden bu süreçlere katıldım. Sadece THY kabin memurlarının maaşları mı yüksek yani? Ya da bizim gözümüzde büyüttüğümüz bu mükemmel standartlar bu muydu? Zaten İstanbul base diyince olay bitiyor yani bekar bile olsanız en az 20k kira ödeyeceksiniz ve İstanbul çok pahalı bir şehir. Bu parayla ancak geçinebilirsiniz birikim zor olur yani. Biriktirseniz de araba-ev hayali falan kuramazsınız. Halbuki benim bildiğim kabin memuru rahatlıkla araba-ev alabilen bir meslek grubu değil miydi? Kabin memurluğu maaşlarıyla ilgili benim ve birçok kişinin bu kafa karışıklığına yardımcı olabilecek birileri var mıdır?
Bende tahmini yeni zam oranıyla yüzde 50 var sayımla hesapladım yaklaşık 35 40 bin arası bir kazanç çıkardım sen 60 bin iyi çıkarmışsın 60 bin alırsak süper olur

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.