Pozisyon veya İlan Adı
AJET KABİN MEMURU ALIMININ DURDURULMASI HAKKINDA
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Ben de öğle saatlerinde eğitim planlanmasının durumu konusunda bilgi almak için mail atmıştım . Yaklaşık 30 dakika önce mail attılar oryantasyon ve süreç ile alakalı. Hayırlı olsun arkadaşlar size de

• Like
Tepkiler: sunny ve fılayır
Dönüş alacağımız zaman bizi hangi aşamadan başlatacaklar acaba bu konuda bir bilgisi veya ik ya mail atan var mi ?

Ben de öğle saatlerinde eğitim planlanmasının durumu konusunda bilgi almak için mail atmıştım . Yaklaşık 30 dakika önce mail attılar oryantasyon ve süreç ile alakalı. Hayırlı olsun arkadaşlar size de
Merhaba size de mail de gönderilen ek pdf'de "Eğitimlere, sizlerle paylaşılan eğitim dokümanlarının çalışılarak gelinmesi önemlidir." notu vardır sanırım. Bu dokümanlar paylaşıldı mı yoksa daha sonra eğitim başlamaya yakın ayrıca mı paylaşılacak ?

Merhaba size de mail de gönderilen ek pdf'de "Eğitimlere, sizlerle paylaşılan eğitim dokümanlarının çalışılarak gelinmesi önemlidir." notu vardır sanırım. Bu dokümanlar paylaşıldı mı yoksa daha sonra eğitim başlamaya yakın ayrıca mı paylaşılacak ?
Merhaba benim de aynı tarihler temel eğitim. Evet gelen eğitim bilgisi mailinde pdf içerisinde yazıyor bahsettiğiniz şey. Genel bir yazı olduğunu düşünüyorum. bir mail, bildiri ya da çalışma kağıdı verildiğinde bunlara bakıp uygulanması/çalışılması isteniyor. Eğitim sonlarında isg de dahil olmak üzere sınav olacağız çünkü. Ancak henüz gönderilen bir belge yok eğitim başlamadığı için. Eğitim sürecini kapsayan bir yazı yazılmış.

• Like
Tepkiler: fılayır
Merhaba benim de aynı tarihler temel eğitim. Evet gelen eğitim bilgisi mailinde pdf içerisinde yazıyor bahsettiğiniz şey. Genel bir yazı olduğunu düşünüyorum. bir mail, bildiri ya da çalışma kağıdı verildiğinde bunlara bakıp uygulanması/çalışılması isteniyor. Eğitim sonlarında isg de dahil olmak üzere sınav olacağız çünkü. Ancak henüz gönderilen bir belge yok eğitim başlamadığı için. Eğitim sürecini kapsayan bir yazı yazılmış.
Teşekkür ederim

• Like
Tepkiler: Leonidas

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.