Pozisyon veya İlan Adı
AJET KABİN MEMURU ALIMININ DURDURULMASI HAKKINDA
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
bi sonraki alımın ne zaman geleceğini öngörüyorsunuz arkadaşlar bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mı ya da esb base gelir bu sefer galiba çünkü 2026 ilk ilanı saw açıldı esb sıradaki diye düşünüyorum

• Like
Tepkiler: Laviniaa
bi sonraki alımın ne zaman geleceğini öngörüyorsunuz arkadaşlar bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mı ya da esb base gelir bu sefer galiba çünkü 2026 ilk ilanı saw açıldı esb sıradaki diye düşünüyorum
Eğer herşey düzelirse thy ilanının açılması ve kapanmasını takiben esb basede destinasyon arttırımıyla alım gelebilir kasım-aralık gibi bence

Eğer herşey düzelirse thy ilanının açılması ve kapanmasını takiben esb basede destinasyon arttırımıyla alım gelebilir kasım-aralık gibi bence
yaz ortası alım yapılıyo mu peki genelde mesedla gecen sene temmuzda yapılmıştı sanırım

Aynı şekilde 4 Mayıs için oryantasyon maili geldi. Kabin tecrübem veya sertifikam yok, fakat TK'da 1 sene uzun dönem programa kabul edilmiş, havaalanında çalışmıştım.
Hayırlı olsun gözümüz aydın tebrik ederim
Aynı şekilde 4 Mayıs için oryantasyon maili geldi. Kabin tecrübem veya sertifikam yok, fakat TK'da 1 sene uzun dönem programa kabul edilmiş, havaalanında çalışmıştım.
Hayırlı olsun gözümüz aydın tebrik ederim

• Like
Tepkiler: sunny

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.