Pozisyon veya İlan Adı
AJET KABİN MEMURU ALIMININ DURDURULMASI HAKKINDA
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

mrtcnsmsk

Üye
25 Ocak 2026
1
0
0
Meslek
Kabin
Arkadaşlar merhaba. 5 mart da Ajet Uçak Kabin Memuru mülakatına girmiştim. Bugüne kadar olumlu yada olumsuz bir mail almamıştım. Bugün saat 13:50 de mevcut durumlardan dolayı alımların durdurulduğuna , bir sonraki alımlarda ilk sizleri çağıracağız diye bir mail aldım. Şimdi bu mail olumlu yada olumsuz haber bekleyenlerin hepsine mi gitti? yoksa sadece sonucu olumlu olup sonraki alım da çağıralacak adaylara mı ? Birde birdahaki alım tahmini ne zaman olur? Genel olarak bilgisi olan arkadaşlar ve benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlar bilgilendirebilirse sevinirim.

Arkadaşlar merhaba. 5 mart da Ajet Uçak Kabin Memuru mülakatına girmiştim. Bugüne kadar olumlu yada olumsuz bir mail almamıştım. Bugün saat 13:50 de mevcut durumlardan dolayı alımların durdurulduğuna , bir sonraki alımlarda ilk sizleri çağıracağız diye bir mail aldım. Şimdi bu mail olumlu yada olumsuz haber bekleyenlerin hepsine mi gitti? yoksa sadece sonucu olumlu olup sonraki alım da çağıralacak adaylara mı ? Birde birdahaki alım tahmini ne zaman olur? Genel olarak bilgisi olan arkadaşlar ve benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlar bilgilendirebilirse sevinirim.
Biz de thy de 2025 ilanında yedeğe kalmıştık ama sağlıktan devam edilecek ve 1 yıl geçerli olacak diye de bahsedilmişti mail içeriğinde size bu şekilde aktarılmamış bence olumlu olanlara gitmiştir olumsuzları zaten elemişlerdir ama hangi aşamadan devam edeceğinizi bildirmemişler

• Like
Tepkiler: selestia
Merhaba arkadaşlar,
Sağlık ve diğer aşamaları tamamladım, İK tarafından arandım ve tebrik edildim. Eğitim süreci için nisan ortası veya sonu gibi mail göndereceklerini belirttiler. Bu durumda olan başka kişiler var mı. Bu sürecin durdurulması eğitim bekleyenleri kapsamıyor olması lazım, kendi ik çalışanları arayıp hayırlı olsun dedi çünkü.

Merhaba arkadaşlar,
Sağlık ve diğer aşamaları tamamladım, İK tarafından arandım ve tebrik edildim. Eğitim süreci için nisan ortası veya sonu gibi mail göndereceklerini belirttiler. Bu durumda olan başka kişiler var mı. Bu sürecin durdurulması eğitim bekleyenleri kapsamıyor olması lazım, kendi ik çalışanları arayıp hayırlı olsun dedi çünkü.
Ne zaman aramışlardı sizi ve sağlık sürecinizi ne zaman tamamlamıştınız

Aynı maili senin gibi bende aldım. Olumlu veya olumsuz diye bir şey gelmedi acaba olumlu maili alanlar oldu mu ?

anlamadığım kısım şu aynı mail eğitim bekleyenlere geldi mi yoksa kurul sonucu bekleyenlere mi eğer eğitim bekleyen gruba gelmediyse şirket ayrıca bir bilgilendirme yapmadan her iki grup için geçerli diyemeyiz diye düşünüyorum

sağlık raporumu teslim ettim eğitim için gün bekliyorum. Şirket bugün bana mail atmış en son çalıştığım iş yeri için eksik bi evrağım varmış onu istemiş eğer öyle olsaydı bizede gönderirlerdi diye düşünüyorum. Tahminen tecrübeli olup eğitim sertifikası düşmeyenleri önce planlayacaklar. Tecrübesizleri daha sonra planlayacaklar diye düşünüyorum.

Daha önce de demiştm olaylardan dolayı bize de daha sonra derler mi diye düşünüyordum demek ki sadece kurul aşamasını geçenlere göndermişler.

• Like
Tepkiler: fılayır ve sunny

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.