Herkese Merhaba,
Burayı biraz geç keşfettim. Çarşamba akşamı mülakat daveti aldım, yarın sabah mülakata gireceğim. Sanırsam ilk gruptayım, bir değerlendirme sürecinin ilk örneği olacak olmak biraz tedirgin hissettiriyor, herkese başarılar dilerim.
Merhaba
2. İngilizce sınava girmeden direk mulakata mı çagırdılar sizi ?

Merhaba,

Arkadaşlar mülakata takım elbise zorunlulugu var değil mi ?

Not: İlk kez katılacagım maruz görün sorumu.

Arkadaşlar hepinize merhaba size birkaç sorum olacak gören arkadaşlar bilgi sahibi oldukları konularda cevap verirlerse sevinirim. Benim yüzümde dikiş izi var fakat iz sildirme işlemlerine başladım bu mülakatta bir sıkıntı yaşatırmı ? Birde yüz yüze mülakatta ingilizce sınavı da olacak herhalde mail de öyle yazıyordu yüz yüze mülakata kadar hızlı bir şekilde nasıl ingilizce öğrenebilirim en az mülakatı geçebilecek seviyede ? Bir diğer sorum ise mülakatlar ne zaman başlar tahminen

Herkese başarılar Allah hepinizin Gönlüne göre versin rica etsem katılan arkadaşlar bizimle de bilgi paylaşabilir mi?

• Like
Tepkiler: pellini
Merhabalar ,Davet maili için telefon numarasına mesaj geldi mi ?
Ayrıca mail gelen arkadaşlar maili paylaşabilir mi
Davetler için haftalık mail atacaklarını söylemişlerdi hepiniz aynı gün mu mail aldınız acaba ,baya uzaktan geleceğim de merak ediyorum teşekkürler

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.