AJET Ajet İngilizce Mülakat ve Kurul Mülakatı

admin

Admin
Moderatör
Anadolujet yeni ismiyle Ajet için kabin memuru ingilizce mülakat davet mailleri gelmeye başladı.

Bu başlık altında mülakat tarihlerinizi paylaşabilir, mülakata haberleşip birlikte geçebilir veya hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Mülakat tarihleriniz nelerdir ?

sunturk

HavaPersonel.Com
Herkese Merhaba,
Burayı biraz geç keşfettim. Çarşamba akşamı mülakat daveti aldım, yarın sabah mülakata gireceğim. Sanırsam ilk gruptayım, bir değerlendirme sürecinin ilk örneği olacak olmak biraz tedirgin hissettiriyor, herkese başarılar dilerim.

pelinakarii

HavaPersonel.Com
Herkese Merhaba,
Burayı biraz geç keşfettim. Çarşamba akşamı mülakat daveti aldım, yarın sabah mülakata gireceğim. Sanırsam ilk gruptayım, bir değerlendirme sürecinin ilk örneği olacak olmak biraz tedirgin hissettiriyor, herkese başarılar dilerim.
Merhaba, ben de Salı günü gideceğim yarın görüşmeden sonra yaptıklarınızı ayrıntılı şekilde anlatabilirsen çok iyi olur şimdiden teşekkürler🙏

Emrullah Demir

HavaPersonel.Com
Herkese Merhaba,
Merhaba, umarım herşey gönlünüzce olur mülakatla ilgili ve ingilizce de sorulan sorular hakkında bilgi vermeni rica ederiz bol şans diliyorum..

Melis4

HavaPersonel.Com
Merhaba mülakat İstanbul’da mı yapılıyor sadece İstanbul için mi alım olcak

• Like
Tepkiler: nzz

Dnzylcn19

HavaPersonel.Com
Davet maili alanlar bu maili atabilir misiniz acaba

Neithan

HavaPersonel.Com
Merhaba herkese umarım başarılı bir süreçten geçer herkes.31 Ekim için mülakat daveti aldım ben de. Birkaç sorum var. Bu yapılacak mülakatta dövme yara izi kontrolü de yapılacak mı? Çünkü ben dövmemi sildirdiğim için başvururken dövme var mı sorusuna arada kalıp zaten silineceği için hayır olarak seçmiştim. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mıdır?

Dnzylcn19

HavaPersonel.Com
Merhaba herkese umarım başarılı bir süreçten geçer herkes.31 Ekim için mülakat daveti aldım ben de. Birkaç sorum var. Bu yapılacak mülakatta dövme yara izi kontrolü de yapılacak mı? Çünkü ben dövmemi sildirdiğim için başvururken dövme var mı sorusuna arada kalıp zaten silineceği için hayır olarak seçmiştim. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mıdır?
Bu konuda birisi şöyle demişti ; eğer sildirme aşamasındaysanız ve 1-2. seansı aldıysanız ya da bitmek üzereyse tolerans gösterilebiliyor

Cansu34

HavaPersonel.Com
Aldığınız maili de paylaşabilir misniz ?

Nihat

HavaPersonel.Com
Herkese Merhaba,
Merhaba
2. İngilizce sınava girmeden direk mulakata mı çagırdılar sizi ?

Nihat

HavaPersonel.Com
Merhaba,

Arkadaşlar mülakata takım elbise zorunlulugu var değil mi ?

Not: İlk kez katılacagım maruz görün sorumu.

perenalpt

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar hepinize merhaba size birkaç sorum olacak gören arkadaşlar bilgi sahibi oldukları konularda cevap verirlerse sevinirim. Benim yüzümde dikiş izi var fakat iz sildirme işlemlerine başladım bu mülakatta bir sıkıntı yaşatırmı ? Birde yüz yüze mülakatta ingilizce sınavı da olacak herhalde mail de öyle yazıyordu yüz yüze mülakata kadar hızlı bir şekilde nasıl ingilizce öğrenebilirim en az mülakatı geçebilecek seviyede ? Bir diğer sorum ise mülakatlar ne zaman başlar tahminen

Poyraz

HavaPersonel.Com
Herkese başarılar Allah hepinizin Gönlüne göre versin rica etsem katılan arkadaşlar bizimle de bilgi paylaşabilir mi?

9onur

HavaPersonel.Com
Herkese başarılar giren arkadaşlar bilgilendirirse çok güzel olur.

pellini

HavaPersonel.Com
Merhabalar ,Davet maili için telefon numarasına mesaj geldi mi ?
Ayrıca mail gelen arkadaşlar maili paylaşabilir mi
Davetler için haftalık mail atacaklarını söylemişlerdi hepiniz aynı gün mu mail aldınız acaba ,baya uzaktan geleceğim de merak ediyorum teşekkürler

Konuyu okuyanlar;