admin

Yönetici
Admin
31 Tem 2023
3,018
3,088
560
Anadolujet yeni ismiyle Ajet için kabin memuru ingilizce mülakat davet mailleri gelmeye başladı.

Bu başlık altında mülakat tarihlerinizi paylaşabilir, mülakata haberleşip birlikte geçebilir veya hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Mülakat tarihleriniz nelerdir ?

Herkese Merhaba,
Burayı biraz geç keşfettim. Çarşamba akşamı mülakat daveti aldım, yarın sabah mülakata gireceğim. Sanırsam ilk gruptayım, bir değerlendirme sürecinin ilk örneği olacak olmak biraz tedirgin hissettiriyor, herkese başarılar dilerim.

Herkese Merhaba,
Burayı biraz geç keşfettim. Çarşamba akşamı mülakat daveti aldım, yarın sabah mülakata gireceğim. Sanırsam ilk gruptayım, bir değerlendirme sürecinin ilk örneği olacak olmak biraz tedirgin hissettiriyor, herkese başarılar dilerim.
Merhaba, ben de Salı günü gideceğim yarın görüşmeden sonra yaptıklarınızı ayrıntılı şekilde anlatabilirsen çok iyi olur şimdiden teşekkürler🙏

Herkese Merhaba,
Merhaba, umarım herşey gönlünüzce olur mülakatla ilgili ve ingilizce de sorulan sorular hakkında bilgi vermeni rica ederiz bol şans diliyorum..

Merhaba mülakat İstanbul’da mı yapılıyor sadece İstanbul için mi alım olcak

• Like
Tepkiler: nzz
Merhaba herkese umarım başarılı bir süreçten geçer herkes.31 Ekim için mülakat daveti aldım ben de. Birkaç sorum var. Bu yapılacak mülakatta dövme yara izi kontrolü de yapılacak mı? Çünkü ben dövmemi sildirdiğim için başvururken dövme var mı sorusuna arada kalıp zaten silineceği için hayır olarak seçmiştim. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mıdır?

Merhaba herkese umarım başarılı bir süreçten geçer herkes.31 Ekim için mülakat daveti aldım ben de. Birkaç sorum var. Bu yapılacak mülakatta dövme yara izi kontrolü de yapılacak mı? Çünkü ben dövmemi sildirdiğim için başvururken dövme var mı sorusuna arada kalıp zaten silineceği için hayır olarak seçmiştim. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mıdır?
Bu konuda birisi şöyle demişti ; eğer sildirme aşamasındaysanız ve 1-2. seansı aldıysanız ya da bitmek üzereyse tolerans gösterilebiliyor

• Like
Tepkiler: Neithan

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.