Merhaba eğitime başladınız mı başladıysanız ing sınavı nasıldı? Bir de nasıl gittiniz eğitime? Mülakata gider gibi mi giyinmeliyiz? Cevaplayabilirseniz çok mutlu olurum
Merhabalar, evet, bugün itibariyle eğitimlerim başladı. Zaten resmi giyinmeniz konusunda eğitim gününden birkaç gün önce mail yoluyla bilgi geliyor, mülakata gider gibi gittim yani. İngilizce sınavı artık yapılmıyor diye biliyorum. Smartlynx Airlines, almak istediği personel kotasını doldurmuş, biz girmedik İngilizce sınavına, direkt Türkçe eğitimle başladık.

• Like
Tepkiler: duygu25
Merhabalar, evet, bugün itibariyle eğitimlerim başladı. Zaten resmi giyinmeniz konusunda eğitim gününden birkaç gün önce mail yoluyla bilgi geliyor, mülakata gider gibi gittim yani. İngilizce sınavı artık yapılmıyor diye biliyorum. Smartlynx Airlines, almak istediği personel kotasını doldurmuş, biz girmedik İngilizce sınavına, direkt Türkçe eğitimle başladık.
2024 icin maas bilgisi verilmis sanirim. oratalama yeni baslayan kabin memuru nkdr alir ? soylenti var mi hic ? ayrica 3 ayda bir cift maas durumu var mi ? yardimci olablirseniz cok sevirinirim

Aaaa ingilizce için kota dolmuş mu? Üzüldüm açıkçası bu duruma. Çünkü kendimi denemek istiyordum. Biraz haksızlık gibi olmuş sanki başta çağırdıkları girmemiş, sonda çağırdıkları da girmiyor. Peki boş gününüz var mı? Biri sanki bir gün off var geri kalan hepsi dolu gibi bir şey demişti. Kusura bakmayın çok darlamış gibi oldum, çağırmalarını beklerken kafamda biraz kurdum da 😅

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.