AJET AJET eğitim maili almayanlar

• Konbuyu başlatan mkdenz
  • Başlangıç tarihi
M

mkdenz

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba bir süredir eğitim için beklemedeyim.
sizin süreciniz nasıl ilerliyor eğitim maili için ne zamandır bekliyorsunuz bilgilendirirseniz sevinirim

U

Uniform

HavaPersonel.Com
Merhabalar. 29 Ocak'ta sağlık raporunu teslim etmek için gittiğimde ek tetkik istendi. Sonrasında, ek tetkiği 30'unda teslim ettim. 2 Şubat'ta geri dönüş yaptılar ve olumlu oldu. Bir iki hafta içerisinde sizi arayacağız, gerekli bilgileri de mail yoluyla atacağız, şu an da sınıfları ayarlıyoruz, dediler. Ben de bu süre zarfında yapmam gereken bir şey var mı diye sorduğumda, "Pasaportunuz yoksa çıkartabilirsiniz, biyometrik fotoğrafınız yoksa onu hazırlayın, ve Yapıkredi Yeşilköy şubesinden hesap açarsanız sonrasında uğraşmazsınız," dediler. Fakat bunları ben sorduğum için söylediler, büyük ihtimalle eğitim günü geldiğinde bunları bizden hemen istemeyecekler, belki size yardımcı olur bu bilgiler. Bakalım, ben de 2 Şubat'tan itibaren beklemekteyim, telefonunuzu bu sıralar açık tutun, dediler. Umarım bir aksilik olmadan eğitimlere başlar ve mesleği icra ederiz.

M

mkdenz

HavaPersonel.Com
Merhabalar. 29 Ocak'ta sağlık raporunu teslim etmek için gittiğimde ek tetkik istendi. Sonrasında, ek tetkiği 30'unda teslim ettim. 2 Şubat'ta geri dönüş yaptılar ve olumlu oldu. Bir iki hafta içerisinde sizi arayacağız, gerekli bilgileri de mail yoluyla atacağız, şu an da sınıfları ayarlıyoruz, dediler. Ben de bu süre zarfında yapmam gereken bir şey var mı diye sorduğumda, "Pasaportunuz yoksa çıkartabilirsiniz, biyometrik fotoğrafınız yoksa onu hazırlayın, ve Yapıkredi Yeşilköy şubesinden hesap açarsanız sonrasında uğraşmazsınız," dediler. Fakat bunları ben sorduğum için söylediler, büyük ihtimalle eğitim günü geldiğinde bunları bizden hemen istemeyecekler, belki size yardımcı olur bu bilgiler. Bakalım, ben de 2 Şubat'tan itibaren beklemekteyim, telefonunuzu bu sıralar açık tutun, dediler. Umarım bir aksilik olmadan eğitimlere başlar ve mesleği icra ederiz.
bilgilendirdiğiniz içim çok teşekkür ederim umarım kısa süre içerisinde başlarız

G

g.ozgn34

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar benden de ek tetkik istenmişti geçen hafta çarşamba günü aradılar eğitim için sizi arıyacağız diye ama hala bir dönüş yok. Beni arayan numarayı arayıp sorsam mı acaba ?

U

Uniform

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar benden de ek tetkik istenmişti geçen hafta çarşamba günü aradılar eğitim için sizi arıyacağız diye ama hala bir dönüş yok. Beni arayan numarayı arayıp sorsam mı acaba ?
Bence araman süreci değiştirmeyecektir. Bir iki hafta içerisinde döneceklerini tahmin ediyorum. Eğitim sınıflarını ayarlamaları, yüksek sayıda personel alımı olduğundan uzun sürüyor olabilir.

U

Uniform

HavaPersonel.Com
Tekrardan Merhabalar. Yaklaşık 15 dakika önce geri dönüş yaptılar. 14 Şubat tarihini eğitim başlangıcı olarak verdiler ve geri kalan detayları pazartesi günü mail yoluyla atacaklarını söylediler.

D

duygu25

HavaPersonel.Com
in
Tekrardan Merhabalar. Yaklaşık 15 dakika önce geri dönüş yaptılar. 14 Şubat tarihini eğitim başlangıcı olarak verdiler ve geri kalan detayları pazartesi günü mail yoluyla atacaklarını söylediler.i

ingilizce sinav yapacaklarmiymis? yabanci ucaklar icin inglzce egitim sinifina dahil etmek icin ?

U

Uniform

HavaPersonel.Com
in

ingilizce sinav yapacaklarmiymis? yabanci ucaklar icin inglzce egitim sinifina dahil etmek icin ?
Bilgim yok, bana sadece sözlü olarak tebliğ yapıldı. Detayları pazartesi günü mail yoluyla gönderecekler.

D

DeDe

HavaPersonel.Com
Bilgim yok, bana sadece sözlü olarak tebliğ yapıldı. Detayları pazartesi günü mail yoluyla gönderecekler.
Merhaba eğitime başladınız mı başladıysanız ing sınavı nasıldı? Bir de nasıl gittiniz eğitime? Mülakata gider gibi mi giyinmeliyiz? Cevaplayabilirseniz çok mutlu olurum

U

Uniform

HavaPersonel.Com
Merhaba eğitime başladınız mı başladıysanız ing sınavı nasıldı? Bir de nasıl gittiniz eğitime? Mülakata gider gibi mi giyinmeliyiz? Cevaplayabilirseniz çok mutlu olurum
Merhabalar, evet, bugün itibariyle eğitimlerim başladı. Zaten resmi giyinmeniz konusunda eğitim gününden birkaç gün önce mail yoluyla bilgi geliyor, mülakata gider gibi gittim yani. İngilizce sınavı artık yapılmıyor diye biliyorum. Smartlynx Airlines, almak istediği personel kotasını doldurmuş, biz girmedik İngilizce sınavına, direkt Türkçe eğitimle başladık.

D

duygu25

HavaPersonel.Com
Merhabalar, evet, bugün itibariyle eğitimlerim başladı. Zaten resmi giyinmeniz konusunda eğitim gününden birkaç gün önce mail yoluyla bilgi geliyor, mülakata gider gibi gittim yani. İngilizce sınavı artık yapılmıyor diye biliyorum. Smartlynx Airlines, almak istediği personel kotasını doldurmuş, biz girmedik İngilizce sınavına, direkt Türkçe eğitimle başladık.
2024 icin maas bilgisi verilmis sanirim. oratalama yeni baslayan kabin memuru nkdr alir ? soylenti var mi hic ? ayrica 3 ayda bir cift maas durumu var mi ? yardimci olablirseniz cok sevirinirim

D

DeDe

HavaPersonel.Com
Aaaa ingilizce için kota dolmuş mu? Üzüldüm açıkçası bu duruma. Çünkü kendimi denemek istiyordum. Biraz haksızlık gibi olmuş sanki başta çağırdıkları girmemiş, sonda çağırdıkları da girmiyor. Peki boş gününüz var mı? Biri sanki bir gün off var geri kalan hepsi dolu gibi bir şey demişti. Kusura bakmayın çok darlamış gibi oldum, çağırmalarını beklerken kafamda biraz kurdum da 😅

Konuyu okuyanlar;