bilgilendirdiğiniz içim çok teşekkür ederim umarım kısa süre içerisinde başlarızMerhabalar. 29 Ocak'ta sağlık raporunu teslim etmek için gittiğimde ek tetkik istendi. Sonrasında, ek tetkiği 30'unda teslim ettim. 2 Şubat'ta geri dönüş yaptılar ve olumlu oldu. Bir iki hafta içerisinde sizi arayacağız, gerekli bilgileri de mail yoluyla atacağız, şu an da sınıfları ayarlıyoruz, dediler. Ben de bu süre zarfında yapmam gereken bir şey var mı diye sorduğumda, "Pasaportunuz yoksa çıkartabilirsiniz, biyometrik fotoğrafınız yoksa onu hazırlayın, ve Yapıkredi Yeşilköy şubesinden hesap açarsanız sonrasında uğraşmazsınız," dediler. Fakat bunları ben sorduğum için söylediler, büyük ihtimalle eğitim günü geldiğinde bunları bizden hemen istemeyecekler, belki size yardımcı olur bu bilgiler. Bakalım, ben de 2 Şubat'tan itibaren beklemekteyim, telefonunuzu bu sıralar açık tutun, dediler. Umarım bir aksilik olmadan eğitimlere başlar ve mesleği icra ederiz.
Bence araman süreci değiştirmeyecektir. Bir iki hafta içerisinde döneceklerini tahmin ediyorum. Eğitim sınıflarını ayarlamaları, yüksek sayıda personel alımı olduğundan uzun sürüyor olabilir.Arkadaşlar benden de ek tetkik istenmişti geçen hafta çarşamba günü aradılar eğitim için sizi arıyacağız diye ama hala bir dönüş yok. Beni arayan numarayı arayıp sorsam mı acaba ?
Tekrardan Merhabalar. Yaklaşık 15 dakika önce geri dönüş yaptılar. 14 Şubat tarihini eğitim başlangıcı olarak verdiler ve geri kalan detayları pazartesi günü mail yoluyla atacaklarını söylediler.i
Bilgim yok, bana sadece sözlü olarak tebliğ yapıldı. Detayları pazartesi günü mail yoluyla gönderecekler.in
ingilizce sinav yapacaklarmiymis? yabanci ucaklar icin inglzce egitim sinifina dahil etmek icin ?
size öyle mi söylendiin
ingilizce sinav yapacaklarmiymis? yabanci ucaklar icin inglzce egitim sinifina dahil etmek icin ?
Merhaba eğitime başladınız mı başladıysanız ing sınavı nasıldı? Bir de nasıl gittiniz eğitime? Mülakata gider gibi mi giyinmeliyiz? Cevaplayabilirseniz çok mutlu olurumBilgim yok, bana sadece sözlü olarak tebliğ yapıldı. Detayları pazartesi günü mail yoluyla gönderecekler.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.