Pozisyon veya İlan Adı
AJET 2. PİLOT İLANI
Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol
Hocam merhaba, siz halen bekliyor musunuz geri dönüş yapılmadı mı ? Ben tip eğitimi almayı planlamıştım, Ajete başvuru yapabilmek için mevcut durumda biraz riskli olduğumu düşünsemde en azından açıkta bir ilan olduğu için bu riski alacaktım fakat burda yazılanları okuduktan sonra bu durumun çok daha riskli olduğunu düşünmeye başladım. O yüzden merak ediyorum neden beklettiklerine dair bilginiz yada tahmininiz var mı ? Bu işin olumlu yada olumsuz bir şekilde sonuçlanacağına dair bir duyumunuz var mı yani evrakları alıp hiç mi çağırmayacaklar? Birde sizin durumunuz tipli tecrübesiz mi ?
Merhabalar, ben Ağustos ayında (Tipli tecrübesiz olarak) başvurdum. Benden sadece evrak talep ettiler.

Duyduğum kadarıyla önce tipli ve tecrübeli olanları ön sıraya alıyorlar.
Olumlu ya da olumsuz sonuçlanıp sonuçlanmayacağı hakkında bir şey diyemem. Bu durum muhtemelen şirketin pilot ihtiyacına göre ilerliyor.

• Like
Tepkiler: fakirpenguen
Merhabalar, ben Ağustos ayında (Tipli tecrübesiz olarak) başvurdum. Benden sadece evrak talep ettiler.

Duyduğum kadarıyla önce tipli ve tecrübeli olanları ön sıraya alıyorlar.
Olumlu ya da olumsuz sonuçlanıp sonuçlanmayacağı hakkında bir şey diyemem. Bu durum muhtemelen şirketin pilot ihtiyacına göre ilerliyor.
Mehmet Bey merhabalar, bu tarihlerde kurul için davet aldınız mı?

Tekrar mail gönderildiğini okudum instagramda. Size ulaşan bir bilgi varmı ?

Daha önce offer almayı bekliyorum diye yazan kaptanlar olmuştu, acaba onlarin su anda ki surecleri ne durumda, offer geldi mi? Aslında merak ettiğim bir konu daha var, job offer almanın anlami nedir, offer almış ve imzaya/eğitime çağrılmamış kaptanlar olduğunu duydum. Offer almak tam olarak neyi ifade ediyor. Bu konuda tecrubesi olan var mi?

Sürecin askıya alındığı ile ilgili bildirim geldi bana. Mevcut durumlardan dolayı. Zaten beklenen bir durumdu.

• Like
Tepkiler: tyrkae
Daha önce offer almayı bekliyorum diye yazan kaptanlar olmuştu, acaba onlarin su anda ki surecleri ne durumda, offer geldi mi? Aslında merak ettiğim bir konu daha var, job offer almanın anlami nedir, offer almış ve imzaya/eğitime çağrılmamış kaptanlar olduğunu duydum. Offer almak tam olarak neyi ifade ediyor. Bu konuda tecrubesi olan var mi?
Bir arkadaşımın arkadaşı iş teklifi aldı ama o da bekliyormuş. İş teklifi almak garanti eğitime plalanacaksın demek mi onu bilmiyorum.

Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.