Mehmet Bey merhabalar, tip yetkinizi nereden aldığınızı ve eğitimini aynı kurumdan alan arkadaşlarınızın süreci hakkında bilgi paylaşma imkanınız var mı? (Özellikle B737 tipinde)Boeing 737 tip yetkisine sahibim ancak uçuş tecrübem yok.
Mehmet Bey merhabalar, tip yetkinizi nereden aldığınızı ve eğitimini aynı kurumdan alan arkadaşlarınızın süreci hakkında bilgi paylaşma imkanınız var mı? (Özellikle B737 tipinde)Boeing 737 tip yetkisine sahibim ancak uçuş tecrübem yok.
Merhaba, ben yaklaşık 3 aydır bekliyorum. Şu ana kadar sadece birkaç airbus pilotunun(tipli tecrübesiz) başladığını duydum. Hiçbir şirkette alım yok, ihtiyaç da yok, hatta bekleyen tipli tecrübeli arkadaşlar da var.Merhabalar, başvurunuzu ne zaman yaptığınızı ve B737 tipli tecrübesiz adayların işe girme oranıyla ilgili tahmni bir bilginiz var mı öğrenebilir miyim?
İhtiyaç var ama TK'dan transferlerle karşılanıyor genel olarak şu anda. Bu kadar tipsiz tecrübesiz aday varken de doğru olan bu gibi.Merhaba, ben yaklaşık 3 aydır bekliyorum. Şu ana kadar sadece birkaç airbus pilotunun(tipli tecrübesiz) başladığını duydum. Hiçbir şirkette alım yok, ihtiyaç da yok, hatta bekleyen tipli tecrübeli arkadaşlar da var.
Merhabalar Atahan Bey,Mehmet Bey merhabalar, tip yetkinizi nereden aldığınızı ve eğitimini aynı kurumdan alan arkadaşlarınızın süreci hakkında bilgi paylaşma imkanınız var mı? (Özellikle B737 tipinde)
Cevapladığınız için teşekkürler Mehmet Bey, tip yetkim yok almayı düşünüyorumMerhabalar Atahan Bey,
B737 tip yetkimi Paris’te aldım.
Maalesef AJet’e başvuran birini şahsen tanımıyorum, bu konuda bilgi veremeyeceğim.
Siz tip eğitiminizi nereden aldınız?
Airbus eğitimi için İspanya ve Bulgaristan'ı önerebilirim. Ancak tamamen kendi fikrimi söylüyorum çok riskli.Ben de Boeing tipi almayı düşüyorum Ajet ilanı için , bu durumda çok risk almış olur muyum ? gördüğüm kadarıyla tipli tecrübesiz adayları şu an için bekletiyorlar bu durum böyle devam eder mi acaba bir bilgisi olan var mı ?
Hocam merhaba, siz halen bekliyor musunuz geri dönüş yapılmadı mı ? Ben tip eğitimi almayı planlamıştım, Ajete başvuru yapabilmek için mevcut durumda biraz riskli olduğumu düşünsemde en azından açıkta bir ilan olduğu için bu riski alacaktım fakat burda yazılanları okuduktan sonra bu durumun çok daha riskli olduğunu düşünmeye başladım. O yüzden merak ediyorum neden beklettiklerine dair bilginiz yada tahmininiz var mı ? Bu işin olumlu yada olumsuz bir şekilde sonuçlanacağına dair bir duyumunuz var mı yani evrakları alıp hiç mi çağırmayacaklar? Birde sizin durumunuz tipli tecrübesiz mi ?Bende aynı durumdayım. Evrak talep ettiler, evraklarımı gönderdim ama henüz dönüş bekliyorum.
Siz evrakları ne zaman gönderdiniz?
Merhaba, Aktif olarak uçuyorum. Sadece evrak talep ettiler. Daha sonra herhangi bir dönüş olmadı.Hocam merhaba, siz halen bekliyor musunuz geri dönüş yapılmadı mı ? Ben tip eğitimi almayı planlamıştım, Ajete başvuru yapabilmek için mevcut durumda biraz riskli olduğumu düşünsemde en azından açıkta bir ilan olduğu için bu riski alacaktım fakat burda yazılanları okuduktan sonra bu durumun çok daha riskli olduğunu düşünmeye başladım. O yüzden merak ediyorum neden beklettiklerine dair bilginiz yada tahmininiz var mı ? Bu işin olumlu yada olumsuz bir şekilde sonuçlanacağına dair bir duyumunuz var mı yani evrakları alıp hiç mi çağırmayacaklar? Birde sizin durumunuz tipli tecrübesiz mi ?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.